Uşak'ta 21 Kişiye Daha Fetö'den Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Uşak'ta 21 Kişiye Daha Fetö'den Gözaltı

Uşak\'ta 21 Kişiye Daha Fetö\'den Gözaltı

Uşak'ta 21 kişiye daha FETÖ'den gözaltıUŞAK'ta Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 14 sağlık personeli, adliyeye sevk edilirken, ikinci dalgada 19'u sağlık personeli 21 kişi daha gözaltına alındı.

17.08.2016 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta 21 kişiye daha FETÖ'den gözaltı

UŞAK'ta Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 14 sağlık personeli, adliyeye sevk edilirken, ikinci dalgada 19'u sağlık personeli 21 kişi daha gözaltına alındı.

Uşak Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY'nin darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi ekipleri tarafından geçen 12 Ağustos'ta düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla 2'si doktor toplam 14 sağlık personeli gözaltına alındı. Polisteki işlemleri tamamlanan 14 şüpheli, bugün adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin 'silahlı terör örgütüne üye olma' ve 'terör örgütüne yardım' suçlarından savcılıkta ifadelerinin alanmasına başlandığı bildirildi.

SAĞLIK PERSONELİNDE İKİNCİ DALGA

Öte yandan Uşak'ta FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen ikinci dalga operasyonda 1'i doktor, 7'si hemşire, 9'u ebe ve 2'si sağlık memuru olmak üzere 19 sağlık personeli ile 1 öğretmen ve 1 muhasebeci daha gözaltına alındı. Şüpheliler, İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uşak'ta 21 Kişiye Daha Fetö'den Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement