Uşak'ta 7 Sağlık Çalışanına Fetö Tutuklaması - Son Dakika
Güncel

Uşak'ta 7 Sağlık Çalışanına Fetö Tutuklaması

Uşak\'ta 7 Sağlık Çalışanına Fetö Tutuklaması

UŞAK'ta, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 25 sağlık personelinden 10'u adliyeye sevk edildi.

16.08.2016 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UŞAK'ta, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 25 sağlık personelinden 10'u adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 7'si tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Diğer 15 sağlık personelinin ise polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'nün geçen 12 Ağustos'ta sağlık çalışanlarına yönelik düzenlediği FETÖ/PDY operasyonunda toplam 25 ebe, hemşire, doktor ve sağlık teknisyeni gözaltına alındı. Polisteki işlemlerin ardından gözaltındaki 25 şüphelilerden ebe ve hemşilerden oluşan 10 kişilik grup, dün adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüphelileren 7'si tutuklanırken, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer 15 şüphelinin ise polisteki işlemlerinin sürdüğü, daha sonra adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

- Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uşak'ta 7 Sağlık Çalışanına Fetö Tutuklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement