Uşak'ta Cinsel Taciz İddiası - Son Dakika
Yerel

Uşak'ta Cinsel Taciz İddiası

Uşak\'ta Cinsel Taciz İddiası

Uşak'ta kurs verdiği 17 yaşındaki kıza cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan öğretmen, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

09.04.2014 22:48  Güncelleme: 23:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta kurs verdiği 17 yaşındaki kıza cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan öğretmen, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı bir evde kalan S.K. (17), Banaz'da bir okulda müdür yardımcısı olarak görev yapan F.T'nin (34) cinsel tacizine uğradığı iddiasıyla polise başvurdu.

Uşak Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'nde psikolog nezaretinde ifadesi alınan S.K, bir dernekte lise son sınıf öğrencilerine yönelik kursa katıldığını, kursu veren öğretmen F.T'nin kendisini otomobile bindirerek Hacı Kadem Çamlığı'na götürdüğünü ve burada kendisine elle cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti.

S.K, epilepsi nöbeti geçirdiği için F.T'nin kendisini şehir merkezine bırakmak zorunda kaldığını öne sürdü. S.K'nın şikayeti üzerine gözaltına alınan öğretmen F.T, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Uşak Valisi Seddar Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın her yönüyle incelendiğini ve adli soruşturmanın sürdüğünü söyledi. Yavuz, müdür yardımcısı F.T. hakkında idari soruşturma başlatıldığını belirterek, mağdur S.K'nın ise koruma altında olduğunu dile getirdi. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uşak'ta Cinsel Taciz İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement