Uşak'ta Dağda Kaybolan Hamile Kadın Yaşadıklarını Anlattı - Son Dakika
Güncel

Uşak'ta Dağda Kaybolan Hamile Kadın Yaşadıklarını Anlattı

Uşak\'ta Dağda Kaybolan Hamile Kadın Yaşadıklarını Anlattı

Uşak’ın Banaz ilçesinde geçen Cuma günü kaybolan ve dağlık alanda 20 saat geçiren hamile kadın, yaşadıklarını anlattı.

15.06.2015 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ın Banaz ilçesinde geçen Cuma günü kaybolan ve dağlık alanda 20 saat geçiren hamile kadın, yaşadıklarını anlattı.

Banaz ilçesine bağlı Yazıtepe köyünde Cuma günü öğle saatlerinde kaybolan Naciye Karataş, 20 saat sonra arama ekipleri tarafından yarı baygın halde bulunmuştu. Bulunduktan sonra hastanede tedavi altına alınan Karataş, dün taburcu edildi.

Bebeğinin ve kendi sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Naciye Karataş, dağlık alanda geçirdiği 20 saati şöyle anlattı:

"Eşimle keçileri güdüyorduk, keçiler birdenbire dağıldı. Eşime keçilerin bölündüğünü söyledim. Sonra çamların arasında tekrar keçileri aramaya gittim. Keçileri bulmak için çok dolandım ama bulamadım. Sonra geri geldim ve eşime keçileri bulamadığımı söyledim. Eşim de yanına gitmemi, keçileri kendisinin arayacağını söyledi. Benim o sırada açlıktan başımdan döndü ve bayılmış kalmışım. Akşam ezanına doğru kendime geldim. Yola çıkıp eve gitmeye çalıştım ama kendimi toparlayamadım, bir daha düşmüş kalmışım. Hava karardıktan sonra beni aramaya gelenlerin sesini duyuyordum, annemin sesini, adımı söyleyenlerin sesini ama hiç birine geri seslenemedim. Uzun bir süre orada baygın kalmışım. Sürekli yakınımdan geçtiler, beni bulamayacaklar diye çok korktum. Karnımda bebeğimin olması beni çok düşündürdü. Allah'a şükür ikimiz de iyiyiz. Allah yardımcı olan herkesten razı olsun."

Naciye Karataş'ın eşi Şerif Ahmet Karataş ise eşinin bulunması için herkesin seferber olduğunu belirterek, "Eşimin bulunması için oraya gelen, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Eşimi bulununca hepimiz sevinçten gözyaşlarına boğulduk. Çok şükür sağlığı da iyi. Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Naciye Karataş'ın kayın pederi Mustafa Karataş da Cuma günü şehir dışına çıkmadan önce keçilerin döndüğünü fakat gelininin geri gelmediğini belirterek, şöyle konuştu:

"Oğluma gelini sordum, o da bilmediğini söyledi. Bir süre gelmesini bekledik, gelmeyince hemen dağa gittik. Ertesi gün bulununcaya kadar biz de dağda kaldık, aradık. Sonra arama ekipleri öğlene doğru gelinimi buldu, canım rahatladı. Bütün ekiplere çok teşekkür ederim." - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uşak'ta Dağda Kaybolan Hamile Kadın Yaşadıklarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement