Uşak'ta Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi'nde Karne Sevinci - Son Dakika
Yerel

Uşak'ta Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi'nde Karne Sevinci

Uşak\'ta Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi\'nde Karne Sevinci

2012 yılında Uşak Belediyesi tarafından yaptırılan, Uşak Belediyesi Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi’nde eğitim gören çocuklar karne sevinci yaşadı.

08.02.2014 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2012 yılında Uşak Belediyesi tarafından yaptırılan, Uşak Belediyesi Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi'nde eğitim gören çocuklar karne sevinci yaşadı.

Düzenlenen karne törenine Vali Mehmet Ufuk Erden'in eşi Yeşim Erden ve merkez öğretmenleri katıldı. Sınıfları tek tek gezerek eğitim gören öğrenciler ile yakından ilgilenen Vali Mehmet Ufuk Erden'in eşi Yeşim Erden öğrencilerin karnelerini dağıtarak öğrencilerin yaşadığı mutluluğu paylaştılar.

Eğitim ve öğretimin her yaşta herkes için önemli olduğuna değinen Bayan Erden, "Öğrenme insan hayatıyla paralel seyreden bir süreçtir ve ömür boyu farklı şekillerde de olsa insan bir şeyler öğrenir. Okullarda belirli bir program dahilinde verilen ve çocuklarımızı geleceğe hazırlayan eğitim öğretim faaliyeti bunların en önemlileri arasında yer alır. Eğitim uygulama ve iş eğitimi merkezimizde de çeşitli özür gruplarında yer alan çocuklarımızı topluma kazandırma el ve iş becerisi elde etmeleri sağlanıyor" dedi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak'ta Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi'nde Karne Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement