Uşak'ta İki Grup Arasında Gerginlik - Son Dakika
Güncel

Uşak'ta İki Grup Arasında Gerginlik

Uşak'ta TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın laiklik konusundaki açıklamalarını protesto eden grup ile karşıt görüşteki grup arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

26.04.2016 23:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın laiklik konusundaki açıklamalarını protesto eden grup ile karşıt görüşteki grup arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

"Birleşik Haziran Hareketi"nin çağrısıyla Uşak Belediyesi önünde toplanan yaklaşık 50 kişilik grup, İsmetpaşa Caddesi'nden "Şeriat gidecek, laiklik gelecek" şeklinde sloganlar atarak Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü.

Burada yaptıkları basın açıklamasının ardından tekrar yürüyüşe geçen grup ile Uşak Ülkü Ocakları üyeleri arasında, Tiritoğlu Parkı civarında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Polis ekiplerinin sakinleştirdiği gruplar daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uşak'ta İki Grup Arasında Gerginlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement