Uşak'ta Kaçakçılık Operasyonları - Son Dakika
Yerel

Uşak'ta Kaçakçılık Operasyonları

Uşak'ta, 7 ayda 177 kişi tutuklandı.

11.04.2014 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta, son 7 ayda kaçakçılığın önlenmesine yönelik yapılan operasyonlarda, 602 şüphelinin gözaltına alındığı, bu kişilerden 177'sinin adli mercilerce tutuklandığını bildirdi.

Uşak Emniyet Müdürü Ogün Toprak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize  Suçlarla Mücadele Şubesi'ne bağlı ekiplerin son 7 ayda il genelinde toplam 341 operasyon yaptığını belirtti.

Operasyonlarda, 322 kilogram esrar, 2 bin 11 adet uyuşturucu hap, 495 bin paket gümrük kaçağı sigara, 495 kilogram kaçak çay, çeşitli değerlerde 320 sahte Türk lirası banknot ve 190 sahte döviz cinsi banknot ile 10 adet ruhsatsız tabanca ve  24 adet ruhsatsız tüfeğin ele geçirildiğini kaydeden Toprak, olaylarla ilgili 602 şüphelinin gözaltına alındığı, bunların 177'sinin tutuklandığını bildirdi.

Toprak, kaçakçılık olaylarına karşı etkili mücadele etmeye devam edeceğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında son aylarda önemli başarılar elde edildi. Tutuklanan zanlı sayıları da bize gösteriyor ki, ilimizde gerçekleştirilen operasyonların tamamı büyük titizlik ve uzun süren çalışmanın  ardından başarılı şekilde icra edilmiştir. Bundan sonra da suç ve suçluyla etkin mücadeleye devam edilecektir." - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uşak'ta Kaçakçılık Operasyonları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement