Uşak'ta Kar Yağışı Hayatı Olumsuz Etkiliyor - Son Dakika
Güncel

Uşak'ta Kar Yağışı Hayatı Olumsuz Etkiliyor

Uşak\'ta Kar Yağışı Hayatı Olumsuz Etkiliyor

Uşak'ta kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor UŞAK'ta bu gece başlayan kar yağışı sonrası sokak, cadde ve karayolları beyaza büründü.

19.02.2015 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor

UŞAK'ta bu gece başlayan kar yağışı sonrası sokak, cadde ve karayolları beyaza büründü. Sabah etkili olan tipi, şehir içi ulaşımında sıkıntılara neden oldu. Kar yağışının gün içinde etkisini yitireceği ancak hava sıcaklıklarının sıfırın altında olacağı belirtildi,

Gece başlayan ve etkili olan kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Uşak- İzmir, Uşak Afyonkarahisar ve Uşak- Denizli karayollarında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için, ekipler kar kürüme ve tuzlama çalışması başlattı. Karayollarının açık olduğu belirtildi. Şehir merkezinde de belediye ekipleri, ana arterlerde biriken kar ve buzlanmalar için çalışma başlattı. Sabah etkili olan tipi ise şehir içi ulaşımında güçlük yarattı. Görüş mesafesinin azalması ve buzlanmalar nedeniyle sürücüler ve yayalar yollarda güçlükle ilerledi. Emniyet yetkilileri, sürücüleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için zincir takmaları konusunda uyardı. Meteoroloji yetkilileri, ilerleyen saatlerde kar yağışının etkisini yitireceğini, hava sıcaklıklarının bu hafta içinde sıfırın altında devam edeceğini belirterek, vatandaşların tedbirli olmalarını istedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uşak'ta Kar Yağışı Hayatı Olumsuz Etkiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement