Uşak'ta Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Uşak'ta Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Uşak\'ta Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Uşak Valisi Seddar Yavuz, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri dolayısıyla etli pilav dağıttı.

19.04.2014 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında beş bin kişiye etli pilav dağıtıldı.

Uşak Müftülüğü tarafından Ulu Cami çevresinde oluşturulan stantlarda Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında etli pilav ve ayran ikramında bulunuldu. Uşak Valisi Seddar Yavuz, etkinliğe katılanlara etli pilav dağıtırken birlik beraberlik mesajı verdi.

İl genelinde Kutlu Doğum'un anlamına uygun olarak kutlandığını ifade eden Vali Yavuz, "Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri birlik ve beraberliğimize vesile oluyor. Dünyaya gelişi ve insanlığı aydınlatan mesajıyla son peygamber Hazreti Muhammed örnek ahlakı ve vaz ettiği İslam diniyle insanlığın kurtuluşuna vesile olmuştur. Yüce Peygamberimizin dünyaya teşriflerini bu vesileyle bir kez daha büyük bir coşku ile kutluyoruz. Tüm vatandaşlarımızın kutlu doğum haftasını tebrik ediyorum" dedi.

Eşme'de düzenlenen etkinlikte ise Kapalı Pazar Yeri'nde iki bin kişiye Kutlu Doğum Aşı ikram edildi. İkram öncesi Kur'an-ı Kerim okunurken, İlçe Müftüsü İbrahim Erden haftanın önenimne değindi.

Daha sonra Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Orhan Parlak'ın konuşmacı olarak katıldığı "Peygamber Efendimiz Din ve Samimiyet" konulu konferans düzenlendi. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uşak'ta Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement