Uşak'ta Okul Bölgesinde Volta Atanlara Ceza - Son Dakika
Güncel

Uşak'ta Okul Bölgesinde Volta Atanlara Ceza

Uşak il merkezi ve ilçelerinde bulunan ilkokul, ortaokul, lise ve dengi düzeyindeki okulların çevresinde ilişiği olmayıp okul çevresinde toplanan şahıslara para cezası kesildi.

27.09.2014 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak il merkezi ve ilçelerinde bulunan ilkokul, ortaokul, lise ve dengi düzeyindeki okulların çevresinde ilişiği olmayıp okul çevresinde toplanan şahıslara para cezası kesildi.

Uşak Valiliğinin aldığı karar gereği "Okulla İlişiği Olmayıp Okul Çevresinde Toplanan Şahısların, Okul Çevresinden Uzaklaştırılması ve Buna Uymayanlara İdari Para Cezası Uygulanmasına" ilişkin konuya riayet etmeyen kişilere ceza kesildi. Emniyet ekiplerinin yaptığı uygulamada Kurtuluş, Dikilitaş, Ünalan ve Elmalıdere Mahallesi okullar bölgesinde, öğrenci olmadığı tespit edilen 10 şahsa ayrı ayrı 189 TL olmak üzere toplam Bin 890 TL idari yaptırım cezası uygulandı.

Yetkililer konuyla ilgili olarak daha hassas şekilde çalışmaların devam edeceğini belirtti. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uşak'ta Okul Bölgesinde Volta Atanlara Ceza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement