Uşak'ta Ramazan Bayramı Tedbirleri - Son Dakika
Güncel

Uşak'ta Ramazan Bayramı Tedbirleri

Uşak'ta Ramazan Bayramının huzur ve güven ortamında geçmesi için gerekli tedbirlerin alındığı bildirildi.

01.07.2016 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta Ramazan Bayramının huzur ve güven ortamında geçmesi için gerekli tedbirlerin alındığı bildirildi.

Uşak Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Ramazan Bayramı dolayısıyla asayiş tedbirlerinin üst seviyelere çıkarılmasının yanı sıra trafik akışının rahatlaması için de gerekli önemlerin alınacağı ifade edildi.

Bayram nedeniyle Uşak'tan geçen İzmir- Ankara karayolunda yoğun trafik akışı olacağına dikkat çekilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Arife günü ve bayram tatili süresince halkın yoğun olarak bulunacağı cadde, sokak, alışveriş merkezi, terminal, otobüs durakları, piknik alanları, eğlence ve pazar yerleri civarında hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık ve sahtecilik gibi olayları önlemeye yönelik tedbirler artırıldı. Bayram süresince trafik yoğunluğu yaşanabilecek şehitlik ve mezarlık çevrelerinde trafik ekipleri düzenlemelere giderek yol güzergahları ve kavşaklarda olması muhtemel kazaların önüne geçebilmek için önlem alındı. Ayrıca sabit ve seyir halinde radarlarla hız kontrolü, emniyet kemeri, hatalı sollama, yakın takip, fazla yolcu taşıyan ve uzun mesafeli yolculuk yapan otobüslerde yedek sürücünün bulunup bulunmadığı konularında denetimlere ağırlık verilecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uşak'ta Ramazan Bayramı Tedbirleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement