Uşak'taki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Uşak'taki Trafik Kazası

Banaz'da park halindeki tıra çarpan otomobilde hayatını kaybeden anne ve oğlu Menemen'de toprağa verildi.

05.08.2014 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ın Banaz ilçesinde otomobilin park halindeki tıra çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Nesrin (51) ve Murat (26) Pehlivanoğlu memleketleri Menemen'de toprağa verildi.

Menemen Mahkeme Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Menemen Yahşelli Mezarlığı'na götürüldü.

Toprağa verilen kazazedelerin cenaze törenine, dün gözaltına alınan ancak mahkeme tarafından denetimli olarak serbest bırakılan baba Salih Pehlivanoğlu, kazada sağ kolundan yaralanan Gamze Pehlivanoğlu, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'in yanı sıra siyasi partilerin ilçe başkanları ve meclis üyeleri ile ölenlerin yakınları katıldı. Okunan dualardan sonra anne ile oğlu için yan yana açılan mezarlarda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Uşak'ın Banaz ilçesi girişinde arıza nedeniyle yol kenarında park halinde bulunan 26 TL 561 plakalı tıra, Salih Pehlivanoğlu (53) yönetimindeki 35 MMC 92 plakalı otomobil çarpmıştı.

Kazada tırın arızasını gidermeye çalışan şoför Fatih Ergen ile otomobilde bulunan Nesrin Pehlivanoğlu ile 2 gün önce nişanlandıkları öğrenilen Murat Pehlivanoğlu ve Esel Özen olay yerinde hayatını kaybetmiş, sürücü Salih Pehlivanoğlu ile Gamze Pehlivanoğlu da yaralanmıştı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uşak'taki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement