Uşak'tan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Uşak'tan Kısa Kısa

Eşme'de e bebek projesi kapsamında 31 aileye yardım yapıldı.

01.02.2014 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eşme Kaymakamlığı tarafından başlatılan "E-Bebek" projesi kapsamında yeni bebeği olan 31 aileye yardımda bulunuldu.

İlçedeki genç nüfusu artırmak ve göçü önlemek amacıyla geçen yıl başlatılan proje kapsamında, ilçe ve köylerdeki maddi durumu iyi olmayan ailelerin yeni doğan çocuklarının temel ihtiyaçları karşılanıyor.

Kaymakam Türker Çağatay Halim, yaptığı açıklamada proje kapsamında Sosyal Yardımlaşma Vakfı aracılığıyla 50 ailenin projeye dahil edildiğini, 2015 yılına kadar 100 aileye ulaşmaya hedeflediklerini belirtti.

Bugüne kadar 31 ailenin ziyaret edildiğini ifade eden Halim, şöyle konuştu:

"Yeni bebeği olan ailelere beşik, yatak, bebek arabası, kıyafet, mama gibi bebeğin ihtiyaç duyduğu malzemeler evlerinde teslim ediliyor. Proje kapsamında bugüne kadar 17 bin liradan fazla malzeme alımı yapıldı. Amacımız ilçemizin genç ve dinamik nüfusunu artırmak."

- Banaz'da kapalı pazar yeri açılışı

Banaz Belediyesi tarafından Şehitler Mahallesi Adnan Menderes Caddesi'nde yaptırılan kapalı pazar yeri düzenlenen törenle açıldı.

Açık alanın da bulunduğu ve 442 esnafın hizmet verdiği pazar yerinin açılışı Kaymakam Muzaffer Şahiner, Banaz Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Banaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bayram Sargın tarafından gerçekleştirildi. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uşak'tan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement