Uşak'tan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Uşak'tan Kısa Kısa

Uşak Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (UKSAM), "Pozitif Disiplinlerde Öğrenme" projesinin Almanya toplantısına katıldı.

05.04.2014 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (UKSAM), "Pozitif Disiplinlerde Öğrenme" projesinin Almanya toplantısına katıldı.

Üniversiteden yapılan açıklamada, UKSAM'ın Avrupa Birliği Hizmetiçi Eğitim Programı Grundtvig kapsamında Almanya, İtalya, İspanya, Romanya, Bulgaristan, Polonya, Macaristan, Estonya ve Letonya'dan katılımcılarla ortağı bulundukları "Learning Positive Discipline-Pozitif Disiplinlerde Öğrenme" (LDP) projesinin ikinci toplantısının, Almanya'nın Münih şehrinde yapıldığı belirtildi.

UKSAM adına merkez müdürü Yrd. Doç. Dr. Meral Özçınar Eşli, müdür yardımcısı Aslıhan Şahin Güven ve uzman Filiz Kılınç'ın katılım gösterdiği toplantıda, pozitif iletişim teknikleriyle ilgili yöntemleri içeren workshop çalışmalarının ve her bir katılımcının kendi ülkesinde gerçekleştirdiği anketlerin değerlendirildiğinin kaydedildiği açıklamada, toplantıda UKSAM tarafından Uşak'ta yapılan aile içi pozitif iletişimle ilgili anket sonuçlarının sunulduğu bildirildi.

Rektör Prof. Dr. Çelik, badminton takımını kutladı

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Antalya'da gerçekleştirilen müsabakalarda ikinci olan Uşak Üniversitesi Badminton Takımını kutladı.

Badminton takımını makamında kabul eden Çelik, elde ettikleri başarıdan dolayı sporcuları tebrik etti.

Ziyarete, Uşak Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altınay, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Akıl ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Öğretim Görevlisi Taner Yılmaz da hazır bulundu.

Selendili liseliler Uşak Üniversitesi'ni ziyaret etti

Selendi Çok Programlı Lisesi öğrencileri, Uşak Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Mustafa Kemal Paşa Amfisi'nde üniversite tanıtım filmini izleyen konuk öğrenciler, merkez kütüphanesi, kapalı spor kompleksi ve meslek yüksekokulunda düzenlenen inceleme gezisine katılarak bilgi aldı. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uşak'tan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement