Uşak Trafik Canavarına Yenik Düşen 4 Kişilik Aile Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Uşak Trafik Canavarına Yenik Düşen 4 Kişilik Aile Toprağa Verildi

Uşak Trafik Canavarına Yenik Düşen 4 Kişilik Aile Toprağa Verildi

Trafik canavarına yenik düşen 4 kişilik aile toprağa verildi Antalya- Isparta Karayolu'nda, karşı yönden gelen kamyonla çarpışan minibüste yaşamını yitiren aynı aileden 4 kişi, bugün memleketleri Uşak'ın Eşme İlçesi'nde toprağa verildi.

14.01.2016 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trafik canavarına yenik düşen 4 kişilik aile toprağa verildi

Antalya- Isparta Karayolu'nda, karşı yönden gelen kamyonla çarpışan minibüste yaşamını yitiren aynı aileden 4 kişi, bugün memleketleri Uşak'ın Eşme İlçesi'nde toprağa verildi.

Kaza, dün saat 09.00 sıralarında, Isparta- Antalya Karayolu'nun 2'nci kilometresinde meydana geldi. Manisa Kula'da bir yakınlarının nişanına gitmek için yola çıkan 33 yaşındaki Ersin Er'in kullandığı 07 N 1954 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen ve şerit ihlali yaptığı öne sürülen Cemil Dursun yönetimindeki 34 FU 1879 plakalı kamyon çarpıştı.

Kazada aracında sıkışan kamyon şoförü Cemil Dursun yaralanırken, minibüste sürücü Ersin Er, babası 62 yaşındaki Ekrem Er, annesi 62 yaşındaki Saliha Er ve ablası 37 yaşındaki Semra Er öldü. Alanya Mahmutbey'de 5 yıldızlı Happy Elegant Otel'in sahibi olan Mahmutbey Otelciler Derneği Başkanı Ekrem Er ile eş ve çocuklarını ölüm haberi, turizm camiası ile memleketleri Uşak'ın Eşme İlçesi'nde üzüntü yarattı.

Kazada ölen ailenin cenazeleri, bu sabah yakınları tarafından Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan alındı. Cenazeler, Antalya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü'ne ait cenaze nakil aracı ile Uşak'ın Eşme İlçesi'ne getirildi. Eşme'nin Kemer Mahallesi'ndeki Hacı Yahya Kalak Cami'ne getirilen cenazeler, cami bahçesinde hazırlanan musalla taşına ve masalara yan yana yerleştirildi.

Ekrem Er, eşi Saliha Er, kızı Semra Er ve oğlu Ersin Er'in cenazeleri ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Eşme Kemer Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uşak Trafik Canavarına Yenik Düşen 4 Kişilik Aile Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement