Uşak Üniversitesi'nde Rektörlük Binası İnşaatı Çöktü - Son Dakika
Güncel

Uşak Üniversitesi'nde Rektörlük Binası İnşaatı Çöktü

Uşak Üniversitesi'nde yapılmakta olan rektörlük binasının çökmesi sonucunda 2 işçi göçük altında kaldı. Yapılan çalışmalar sonucunda işçiler kurtarıldı.

29.09.2014 15:48  Güncelleme: 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Üniversitesi'nde yapılmakta olan rektörlük binası çöktü. Göçük altından çıkarılan 2 işçinin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

2 İŞÇİ GÖÇÜK ALTINDA KALDI

Uşak Üniversitesi'nde yapılmakta olan rektörlük binasının çökmesi sonucunda inşaatta çalışan Cavit Demirtaş ile Tolgahan Kanhan yaralandı. İlk tespitlere göre enkaz altında kalan iki işçi çıkarıldı. Ambulanslarla Uşak Devlet Hastanesi'ne götürülen işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Hastanede ilk tedavileri yapıldıktan sonra taburcu oldukları edinilen bilgiler arasında.

AFAD BÖLGEDE İNCELEME YAPTI

AFAD Uşak İl Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yıkıntı altında başka insan olup olmadığı araştırdıkları bildirildi. Edinilen bilgilere göre kısa bir süre önce aynı binada bir göçük daha meydana gelmişti.

İŞÇİLERİN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

112 Acil Servis ambulanslarıyla Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan işçilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik yaptığı açıklamada, kazanın hafif atlatıldığını belirterek olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü, inşaat işçilerinin sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.

Uşak Üniversitesi\'nde Rektörlük Binası İnşaatı Çöktü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Uşak Üniversitesi'nde Rektörlük Binası İnşaatı Çöktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kapkaç: ne gerizekalısınız kuş beyinliler herşeyi siyasete bağlıyosunuz !! 7 18 Yanıtla

Advertisement