Uşak Üniversitesi'ni Tercih Eden Öğrenciler İçin Ön Kayıtlar Başladı - Son Dakika
Yerel

Uşak Üniversitesi'ni Tercih Eden Öğrenciler İçin Ön Kayıtlar Başladı

Uşak Üniversitesi\'ni Tercih Eden Öğrenciler İçin Ön Kayıtlar Başladı

Uşak Üniversitesi 2014-2015 eğitim-öğretim yılı yeni öğrenciler için ön kayıtlar başladı.

22.08.2014 23:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Üniversitesi 2014-2015 eğitim-öğretim yılı yeni öğrenciler için ön kayıtlar başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Sait Çelik Uşak Üniversitesi'ni 2014-2015 eğitim öğretim yılında kazanan öğrenciler için ön kayıt işlemlerinin başladığını söyledi.

Uşak Üniversitesini bu sene kazanan öğrencilerin Ön kayıt işlemlerini yaptırdıktan sonra kesin kayıt işlemlerini 01-05 Eylül 2014 tarihleri arasında öğrencilerin ÖSYM Yerleştirme Belgesinde belirtilen adreslerde yapacaklarını belirten Rektör Çelik açıklamasında şunları aktardı: "Fakülteler ve Yüksekokullarıyla birlikte yüzde 98 gibi yüksek bir tercih oranına sahip olan üniversitemizde yeni öğrencilerimiz için ön kayıt işlemleri başladı. Ön kayıt işlemlerini internet üzerinden gerçekleştirecek öğrencilerimiz 1-5 Eylül 2014 tarihleri arasında kesin kayıt için şahsen başvuracaklar. Ön kayıt formlarıyla kesin kayıt yaptıracak öğrencilerimizin kayıt işlemleri bir dakika içinde yapılacak. Gelecek eğitim öğretim yılında ise öğrencilerimiz e-kayıt yoluyla üniversiteye gelmeden online kayıt yaptırabilecekler. Uşak Üniversitesi'ni tercih eden öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diliyorum. Öğrencilerimiz kayıtlar ile ilgili her türlü bilgiye üniversitemizin ana sayfasından ulaşabilirler. Ayrıca kayıt işlemleri ile ilgili her türlü soruyu oid@usak.edu.tr adresine iletebilirler" dedi.

Hali hazırda Uşak Üniversitesi'nde eğitim-öğretim gören ara sınıf öğrencilerinin ise 1-5 Eylül 2014 tarihleri arasında üniversiteye gelmeden (harç ödeyen öğrencilerin harçlarını yatırdıktan sonra) Uşak Üniversitesi web sayfasında yer alan bilgilendirmeler ışığında online kayıt yaptıracaklarını sözlerine ekleyen Rektör Prof. Dr. Sait Çelik "Uşak Üniversitesi'nde öğrenim gören ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerimiz 1-5 Eylül 2014 tarihleri arasında online kayıt yapacaklar. Online kayıt yapan ara sınıf öğrencilerimiz eğitim-öğretim başlangıç tarihiyle birlikte 8-10 Eylül 2014 tarihleri arasında da üniversitede danışman hocaları vasıtasıyla kayıt işlemlerini tamamlayacaklar" dedi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak Üniversitesi'ni Tercih Eden Öğrenciler İçin Ön Kayıtlar Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement