Uşaklı İş Kadınından 23 Nisan Şekeri - Son Dakika
Güncel

Uşaklı İş Kadınından 23 Nisan Şekeri

Uşaklı İş Kadınından 23 Nisan Şekeri

Uşaklı iş kadınından 23 Nisan şekeriUŞAK'ta kuru kahve ve baharat sektöründe 1880 yılından bu yana hizmet veren Amcahafızoğlu firması sahiplerinden Emine Amcaoğlu, resmi bayramlarda 10 yıldır sürdürdüğü Türk bayrağı ve şeker dağıtım geleneğini devam ettiriyor.

23.04.2016 21:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşaklı iş kadınından 23 Nisan şekeri

UŞAK'ta kuru kahve ve baharat sektöründe 1880 yılından bu yana hizmet veren Amcahafızoğlu firması sahiplerinden Emine Amcaoğlu, resmi bayramlarda 10 yıldır sürdürdüğü Türk bayrağı ve şeker dağıtım geleneğini devam ettiriyor.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda işyerini Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile donatan Emine Amcaoğlu, hazırladığı Türk Bayraklı şekerleri yoldan geçen çocuklara dağıttı. Amcaoğlu, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı geleneksel hale getirdiğimiz bayrak ve şeker dağıtımıyla büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Vatan ve millet sevgisi ile Cumhuriyetimize ve bayrağımıza sahip çıkmak için 10 yıldır sürdürdüğümüz bu etkinliğimiz her yıl devam edecek. Ulu önder Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği bu güzel bayramı layıkıyla kutlamayı sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uşaklı İş Kadınından 23 Nisan Şekeri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement