Üset Turizm Animasyonu Öğrencilerinden Muhteşem Gece - Son Dakika
Yerel

Üset Turizm Animasyonu Öğrencilerinden Muhteşem Gece

Üset Turizm Animasyonu Öğrencilerinden Muhteşem Gece

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (ÜSET) Turizm Animasyonu Programı öğrencilerinin hazırlayarak sahneledikleri ‘Umuda Bir Adım Da Excellence Animasyon’dan adlı etkinlik katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

04.04.2014 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (ÜSET) Turizm Animasyonu Programı öğrencilerinin hazırlayarak sahneledikleri 'Umuda Bir Adım da Excellence Animasyon'dan adlı etkinlik katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Ürgüp Sinema Salonunda gerçekleştirilen ve halka açık olan etkinliğe; Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Ürgüp Kaymakamı Tuğba Yılmaz, Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (ÜSET) Müdürü Doç. Dr. Tuncay Bülbül, üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerin yanı sıra vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Burada konuşan Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, üniversite olarak bilimsel çalışmaların yanında halka açık ve halkla iç içe sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini söyledi. Kılıç, "Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak gün geçmiyor ki sosyal sorumluluk projeleri adına güzel programlar gerçekleştirilmesin. Dün Gülşehir Meslek Yüksekokulumuzun 'Bahara Merhaba' şenlikleri vardı. Bugün ise Üniversitemiz ÜSET Animasyon programı hocalarımızın ve öğrencilerimizin hazırladığı bu güzel programı izlemek için bir araya geldik. Üniversitemizin duyarlı öğrencilerinin bu tür faaliyetler gerçekleştirmesi, onların hem hayata hazırlanmaları hem de kendilerinin daha büyük roller edinmelerine büyük katkı sağlamakta. Üniversiteler, bulundukları küçük şehir dediğimiz illerde kültürel ve sosyal faaliyetlerin yürütülmesinde adete bir lokomotif görevi üstlenmektedir. Biz de Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak bilimsel çalışmalarımızın yanı sıra ilimizin her yerinde halka açık, halkla iç içe faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu vesileyle bu güzel program için emeği geçen bütün hocalarımıza ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Kılıç'ın konuşmalarının ardından sahne alan ÜSET Turizm Animasyonu Programı öğrencileri, sergiledikleri birbirinden güzel ateş show, skeç, dans gösterileri ile sahne performansları geceye katılanları adeta büyüledi.

Program, öğrencilerin sahnede katılımcıları selamlamalarının ardından plaket töreni ile son buldu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üset Turizm Animasyonu Öğrencilerinden Muhteşem Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement