Uşimder, Şehitler İçin Sabah Namazında Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Uşimder, Şehitler İçin Sabah Namazında Bir Araya Geldi

Uşimder, Şehitler İçin Sabah Namazında Bir Araya Geldi

Uşak’ta, Şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk ve tüm şehitler için sabah namazına müteakip hatim ve dualar okundu.

25.11.2016 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta, Şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk ve tüm şehitler için sabah namazına müteakip hatim ve dualar okundu.

Uşak merkez Çakaloz Camiinde okunan hatimlerin, Yasinlerin ve İhlasların duasına Uşak'lı vatandaşlarda katılım sağladı. Uşak Müftüsü Fuat Altındaş tarafından kıldırılan Sabah Namazı öncesi okunan hatimlerin duasında Şehit Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün ruhuna hatimlerin, Yasinlerin ve İhlasların duası hediye edildi.

Uşak Uşimder Derneğinin organize ettiği etkinlikte, Başkan Mustafa Kahraman, şehitleri hiç unutmadıklarını belirterek, "Vatanımız, milletimiz, mukaddesatımızı için şehit olanları hiç unutmuyoruz ve unutmayacağız" dedi.

Başkan Kahraman; "Onların ruhunu şad etme adına tüm Türkiye'de olduğu gibi bizde Kuran-ı Kerim tilavet ettirdik. Uşak Uşimder Derneği üyeleri ile birlikte bu sabah hatimlerin duasını yapmaktan gurur duyuyoruz. Bütün şehitlerimizin ruhuna, özellikle Derik Kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk'ün ruhlarına hediye ettik. Onların yeri cennettir, ondan şüphe yoktur. Cenabı Hak vatanımızı memleketimizi terör belasından korusun, İnşallah dualarımız kabul olur. İnşallah memleketimiz bu terör belasından kurtulur. 15 Temmuzda hain işgal girişiminde canını ortaya koyarak şehitlik mertebesine yükselmiş vatandaşlarımıza da dualarımızı yaptık. İnşallah İlerleyen Günlerde bu tür etkinliklerimizi sürdüreceğiz."dedi.

Sabah namazı ve okunan duaların ardından Uşak Uşimder Derneği, sıcak simit ve tarhana çorbası ikram etti. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşimder, Şehitler İçin Sabah Namazında Bir Araya Geldi - Son Dakika


Advertisement