Üsküdar'da Kartvizitli Temizlik Personeli Dönemi - Son Dakika
Yerel

Üsküdar'da Kartvizitli Temizlik Personeli Dönemi

Üsküdar\'da Kartvizitli Temizlik Personeli Dönemi

Üsküdar Atık Yönetim Merkezi açılışında konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, halkla ilişkiler eğitimi alan personellerin kartvizitlerini dağıtarak, “Bundan sonra sizin adınız Üsküdar Belediyesi’nin Doğa Dostu çalışanlarıdır.

16.05.2015 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üsküdar Atık Yönetim Merkezi açılışında konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, halkla ilişkiler eğitimi alan personellerin kartvizitlerini dağıtarak, "Bundan sonra sizin adınız Üsküdar Belediyesi'nin Doğa Dostu çalışanlarıdır. Size temizlik işçisi diyene ceza keserim" dedi.

Üsküdar Belediyesi tarafından Üsküdar'da yapımı tamamlanan Atık Yönetim Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Merkezin açılış töreninde bir araya gelen Üsküdar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Personeli, yeni merkezi hep birlikte halay çekip, dans ederek kutladı. Yeni yapılan merkezle birlikte Üsküdar'da temizlik işçilerine yaklaşık 2 ay halkla ilişkiler dersleri de verildi. Verilen eğitim ardından yeni dikilen iş elbiseleri ile görevlerine hazır olan görevlilere, görev yaptığı bölgelerde vatandaşlara dağıtmak üzere kendi adlarını ve iletişim bilgilerini taşıyan kartvizitte verildi.

"BUNDAN SONRA ADINIZ, DOĞA DOSTU ÇALIŞANLARI"

Açıl töreninde bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, sözlerine Miraç Kandili'ni kutlayarak başladı. Başkan Türkmen, "Sizlere özellikle aslında bir teşekkür etmek için huzurlarınızdayım. Son aylarda son günlerde Üsküdar'da gözle görülür bir çalışma var. Bizim bir dostumuz şöyle ifade ederdi, ' Başkanım, evde su akıyorsa İSKİ, doğalgaz çalışıyorsa İGDAŞ başarılıdır. Ben arkasına, geri planına bakmam. Üsküdar'ın sokakları temiz ise pırıl pırıl ise belediye çalışıyordur.' Gerçekten son aylardaki bu başarı sizin başarınızdır sizi kutluyorum. Bugünden itibaren siz arkadaşlarımızın adı temizlik işçisi değil. Bunu artık tarihin derinliklerine gömüyoruz. Bundan sonra sizin adınız Üsküdar Belediyesi'nin 'Doğa Dostu çalışanlarısınız. Size bundan sonra 'Doğa Dostu' yerine temizlik işçisi diyene de ceza yazacağım haberiniz olsun" dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen Başkan Türkmen, 'Doğa Dostu' personellere kendi adlarını ve iletişim bilgilerini taşıyan kartvizitlerini dağıttı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üsküdar'da Kartvizitli Temizlik Personeli Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement