Üsküdar'da "Kentsel Dönüşüm Ofisi" Açıldı - Son Dakika
Güncel

Üsküdar'da "Kentsel Dönüşüm Ofisi" Açıldı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, "Kentsel dönüşüm projeleri her şeyden önce insanımızın canını kurtarma projeleridir" dedi.

21.05.2015 21:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, "Kentsel dönüşüm projeleri her şeyden önce insanımızın canını kurtarma projeleridir" dedi.

Temurci, "Üsküdar Belediyesi Kentsel Dönüşüm Ofisi"nin açılışında, insanların problemlerini kendi problemi olarak gördüklerini söyledi.

Yavuztürk ve diğer mahallelerin sorunlarıyla her zaman ilgileneceğini ifade eden Temurci, şöyle konuştu:

"Kentsel dönüşüm projeleri her şeyden önce insanımızın canını kurtarma projeleridir. Hiçbir kardeşimizin bu dönüşümden zararla çıkmasını istemiyoruz. Ben şu anda, bana oy verin diye buraya gelmedim. Pazar günü gerçekleştirdiğimiz Maltepe mitinginde bir şey gördüm. AK Parti siyaseti burada olan bütün kardeşlerimin alın teriyle emeğiyle hayır duasıyla büyümüştür. Biz buna layık olma adına, bu partinin kurucu genel başkanının, Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Ahmet Davutoğlu'nun izinde yürüyeceğiz."

Temurci, bayrakla ve milletle problemi olmayan herkesle yürüyebileceklerini belirterek, "AK Parti'yi İstanbul'da, yerel yönetimlerde çok daha güçlü kılacak kararı 7 Haziran'da hep birlikte vereceğiz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Temurci ve beraberindekiler ofisin açılış kurdelesini kesti.

Açılışa, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile AK Parti İstanbul milletvekili adayları Hasan Sert ve Rabia İlhan da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Üsküdar'da 'Kentsel Dönüşüm Ofisi' Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement