Üsküdar Üniversitesi Televizyonu'ndan İlk Canlı Yayın - Son Dakika
Güncel

Üsküdar Üniversitesi Televizyonu'ndan İlk Canlı Yayın

Üsküdar Üniversitesi Televizyonu\'ndan İlk Canlı Yayın

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Nevzat Tarhan, konuk olarak katıldığı özel yayında üniversite adaylarına tavsiyelerde bulundu.

09.07.2015 10:17  Güncelleme: 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi çatısı altında kurulan stüdyoda ilk canlı yayın gerçekleştirildi.

Üsküdar Üniversitesi Stüdyoları'ndan ilk canlı yayın yapıldı. Gazeteci Şaban Özdemir'in moderatörlüğünde gerçekleştirilen özel yayına Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Nevzat Tarhan ve NPGRUP Tanıtım Koordinatörü Uğur Canbolat konuk olarak katıldı.

Prof.Dr. Nevzat Tarhan'ın deneyimlerini paylaştığı programda NPİSTANBUL Nöropsikiyatri Hastanesi'nin temellerinin atılmasından Üsküdar Üniversitesi'nin kuruluş öyküsüne uzanan başarı hikayesine yer verildi.

Yönetmenliğini Ozan Konrot'un yaptığı ilk yayında tamamen iletişim fakültesi öğrencileri görev aldı. Üsküdar Üniversitesi'nin fakülte ve bölümlerinin anlatıldığı programda Prof.Dr. Nevzat Tarhan, üniversite adaylarına meslek seçimi ve tercihleri konusunda önerilerde bulundu.

Üsküdar Üniversitesi'nin Merkez Kampüsü'nde açılan İletişim Fakültesi Radyo-TV stüdyolarında öğrencilerin ders içi ve dışı uygulama imkanları ile deneyim kazanmaları hedefleniyor. İletişim ve medya alanında donanımlı personel yetiştirmek amacıyla oluşturulan stüdyoda öğrenciler uygulama ve pratik yapacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üsküdar Üniversitesi Televizyonu'ndan İlk Canlı Yayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement