Üsküdarlı Öğrenciler, Öğretmenleri İçin Fidan Dikti - Son Dakika
Yerel

Üsküdarlı Öğrenciler, Öğretmenleri İçin Fidan Dikti

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında huzurevinde yaşayan emekli öğretmenler için onlarca öğrenciyle birlikte doğaya fidan dikti.

24.11.2015 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında huzurevinde yaşayan emekli öğretmenler için onlarca öğrenciyle birlikte doğaya fidan dikti.

Üsküdar Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenler için anlamlı bir etkinliğe imza attı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Hafize Özel İlköğretim Okulu öğrencileriyle birlikte huzurevinde hayatının sürdüren emektar öğretmenler ve hayatını kaybetmiş öğretmenler için doğaya fidan dikimi gerçekleştirdi. Kiraztepe Mahallesi ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerinin kesiştiği bölgedeki ağaçlandırma alanında dikimi gerçekleştirilen onlarca fidanla eğitime ömürlerini adamış emektar öğretmenlerin ismi yaşayacak.

"ÖĞRETMENLERİN DİKİLEN FİDANLARLA YAŞAYACAK"

Öğretmenler gününe özel gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğine katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, öğretmenlerin toplum gelişimindeki önemine vurgu yaparak, "Bu güzel güne özel çok anlamlı bir etkinlik düzenleyelim istedik. Üsküdar'ımızdaki Hafize Özel İlköğretim Okulumuzun öğrencileriyle birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına yakışır bir şekilde Kirazlıtepe ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerimizde fidan dikelim istedik. Daha doğrusu Üsküdar'ın fidanları ile Üsküdar'ı fidanlaştırıyoruz. Çocuklarımızla birlikte bugün burada 100 tane fidan dikmiş olduk. Bu fidanların hepsine hem vefat eden eğitime katkısı olan öğretmenlerimiz ve şuanda huzurevinde kalan öğretmenlerimiz de var, onların adlarını bu fidanlara vermiş olacağız. Her bir fidanın öğretmen adı olacak. Bu öğretmenlerimizi burada isimleriyle yaşatmak istiyoruz" dedi.

Fidan dikim çalışmalarının tamamlanmasının ardından Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve beraberindeki öğrenciler, dikilen fidanları suladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üsküdarlı Öğrenciler, Öğretmenleri İçin Fidan Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement