Uslu ve Kurt Seçim Startını Sungurlu'da Verdi - Son Dakika
Yerel

Uslu ve Kurt Seçim Startını Sungurlu'da Verdi

Uslu ve Kurt Seçim Startını Sungurlu\'da Verdi

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri aynı zamanda Çorum 1. sıra milletvekili adayı Salim Uslu ve 3. sıra milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, seçim çalışmalarının startını Sungurlu’da verdi.

11.04.2015 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri aynı zamanda Çorum 1. sıra milletvekili adayı Salim Uslu ve 3. sıra milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, seçim çalışmalarının startını Sungurlu'da verdi.

Ocaklı Tesislerinde AK parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, İlçe Başkanı İlyas Özkan ve çok sayıda partili tarafından karşılanan Uslu ve Kurt, parti binasının önünde toplanan vatandaşları selamladı.

İBurada bir konuşma yapan AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, konuşmasında 3. sıra milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt'un Sungurlulu olduğunu hatırlatarak, 2011 seçimlerinde olduğu gibi 7 Haziran seçimlerinde de kendisine tam destek vereceklerini söyledi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu'da Sungurlu'nun evladı olan Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt'a ilçe halkından destek istedi.

Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt'da konuşmasında, "Çok mutlu oldum. Baba toprağı olan Sungurlu'ya hizmet etmek için geldim. Tüm bayanların sesi olacağım. Durmak yok, yola devam" dedi.

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ise, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt'a destek isteyerek, "İlksen hanımın nerede doğduğu belli. Hepimiz Çorumluyuz, birbirimizden sorumluyuz. En çokta Lütfiye hanımdan sorumluyuz" şeklinde konuştu.

Sungurlu'ya yapılan ve planlanan yatırımları hakkında vatandaşlara bilgi veren Salim Uslu, "İlk İlçe Hastanemiz olan 150 yatak kapasiteli modern Sungurlu Devlet Hastanesini hizmete açtık. Sungurlu ilçemize günümüz ihtiyaçlarına göre dizayn edilmiş Adalet Sarayını hizmete sunduk. Sungurlu ilçemiz Türkiye'de birçok İl merkezinden önce doğalgaz ile tanıştı. Çevre illere ve Sungurlu'ya hizmet veren doğalgaz genel hat ve kompresör istasyonu da ilçemize kuruldu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığımız (TOKİ) Sungurlu'ya 432 Konut, Ticaret Merkezi ve Sağlık Ocağı hizmete sundu. Sungurlu Ulu Camii Restorasyon çalışmaları başladı halen devam ediyor. Hayırlı uğurlu olsun. Sungurlu Ceza İnfaz Kurumu yapılması proje ve zemin iyileştirme çalışmaları tamamlanıyor, İnşallah birkaç ay sonra ihale edilecek" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uslu ve Kurt Seçim Startını Sungurlu'da Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement