Üst ve Alt Geçit Projesinde Sona Yaklaşıldı - Son Dakika
Yerel

Üst ve Alt Geçit Projesinde Sona Yaklaşıldı

Üst ve Alt Geçit Projesinde Sona Yaklaşıldı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, Emet ve Kuruçay hemzemin geçitlerine TCDD Afyon 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak olan taşıt üst geçit ve yaya alt geçit projesine ilişkin Belediye Başkanı Mustafa Güler’in Ankara temasları devam ediyor.

14.05.2016 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Emet ve Kuruçay hemzemin geçitlerine TCDD Afyon 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak olan taşıt üst geçit ve yaya alt geçit projesine ilişkin Belediye Başkanı Mustafa Güler'in Ankara temasları devam ediyor.

Ulaştırma, Denizcilik ve Habercilik Bakanlığı nezdinde ilgili kurumlar ile sürekli irtibat halinde bulunan Belediye Başkanı Mustafa Güler, yapılan görüşmelerin son aşamaya geldiğini bildirdi.

TCDD 7. Bölge Müdürlüğü ve Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü ile görüşmelerin meyvesini verdiğini ve sona yaklaşıldığını dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Güler, "Şu aşamada projenin ihaleye esas olmak üzere sorumlu firma tarafından bedel-fiyat çalışması ile görüntüleme-simülasyon çalışmaları devam ediyor" dedi.

Yaklaşık 1,5 yıldır süren görüşmeler tamamlanma aşamasına gelirken, konu ile ilgili nihai kararın ise en kısa sürede netleşmesi bekleniyor.

Bu arada proje bedelinin ise yaklaşık 36 milyon TL'ye ulaşacağı öngörülüyor. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üst ve Alt Geçit Projesinde Sona Yaklaşıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement