Usta'dan Şenol Güneş Açıklaması! - Son Dakika
Dünya

Usta'dan Şenol Güneş Açıklaması!

Usta\'dan Şenol Güneş Açıklaması!

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Muharrem Usta, "Ayın 11'inde bir ekip İsviçre'ye gelecek.

08.04.2016 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Muharrem Usta, "Ayın 11'inde bir ekip İsviçre'ye gelecek. Bende İsviçre'deyim. Beklentimiz Trabzonspor'un zararsız, cezasız bu durumu atlatması. UEFA yetkileriyle güzel bir görüşmemiz oldu. Detayları görüşeceğiz. Ben umutluyum ancak istemediğimiz sonuç çıkabilir' dedi.

ŞENOL GÜNEŞ İDDİADAN İBARET? Başkan Muharrem Usta, "Şenol Güneş konusu sadece iddiadan ibaret. Bununla alakalı hiçbir bilgim yok. Sezonun sonuna kadar bütün konsantrasyonumuz kalan maçları kazanmak için. Hami hoca ile gelecek sezon için iyi bir iskelet oluşturmayı planlıyoruz. Gazetede yazılanlar doğru değil" ifadelerini kullandı.

MUHAMMET'E ZAMAN TANIMAK GEREKİR Usta, "Bir oyuncunun bir takıma hemen uyum sağlaması beklenemez. Muhammet Demir'in uyum sağlaması için çok erken. Eksikleri tamamladığında bize uyum sağlayacaktır" dedi.

ORMAN'DAN DAVET ALDIM. AKYAZI YENİ SEZONA YETİŞİR

Muharrem Usta, " Fikret Orman'dan Vodafone Arena açılışına davet aldım. İsviçre'deyim gidebilir miyim bilmiyorum. Akyazı stadını yeni sezona yetiştirmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

BÜYÜK REVİZYON ?

Usta, "Yeni sezonda ciddi bir revizyon olacak. Çok fazla değişiklik yapmayı düşünmüyoruz. İskelet olarak oluşturup eklemeler yapmayı düşünüyoruz. Bundan sonraki maçlarda yeni sezon için fikirlerimiz oluşacak" dedi.

2011 SEZONU MÜCADELEMİZ SONUNDA KADAR SÜRECEK Başkan Usta, 2010-11 sezonu sonrasında yaşananlarla ilgili olarak Trabzonspor ve Fenerbahçe taraftarlarının karşı karşıya getirilmesine izin vermeyeceklerini belirten Usta, "Açık bir şekilde ifade ediyorum. Fenerbahçe ile aramızda iki ayrı süreç var. Bu sürece taraftarın karıştırılmasını doğru bulmuyorum. Süreç ile ilgili net tavrımı ortaya koyuyorum.

Trabzonspor olarak bugüne kadar yapılanları önemsiyoruz ama bundan sonraki süreçte daha ciddi bir şekilde yoğunlaşacağız. Fenerbahçe - Trabzonspor maçı bizim için önemli. Bu maça daha motive olarak çıkacağız. İyi bir maç olacağına inanıyorum. Açık ve net söylüyorum, 2010-11 sezonu şampiyonu Trabzonspor ve bunun mücadelesini sonuna kadar vereceğiz. Bunu ulusal ve uluslar arası alanda mücadelemizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Usta'dan Şenol Güneş Açıklaması! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İngiltere'de bağışlanan cesetler kozmetik eğitimde kullanılıyor
    15:48 İngiltere'de bağışlanan cesetler kozmetik eğitimde kullanılıyor

    İngiltere Ulusal Sağlık Hizmetleri (NHS), bağışlanan cesetlerin başlarının kesilerek, doktorlara ve diş hekimlerine kozmetik işlemleri öğretmek için kullanıldığını ortaya çıkardı. Bu uygulama, bağışçıların son isteklerinin saygı görmemesiyle eleştiriliyor ve etik kuralların ihlal edilmesine yol açıyor.

  • Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi
    15:23 Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi

    İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, Azerbaycan'ın Şuşa şehri 2024 yılı için 'İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti' olarak belirlendi. Protokol kapsamında, bilim, kültür, spor, girişimcilik, eğitim gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Şuşa'nın mücadelesi dünya gençliğine tanıtılacak.

  • 3 yıl önce evlenmişlerdi! Yapışık ikizlerin düğününden kareler ortaya çıktı
    15:07 3 yıl önce evlenmişlerdi! Yapışık ikizlerin düğününden kareler ortaya çıktı

    Yapışık ikizler Abby ve Brittany Hensel, 2021 yılında ABD'li bir gazi ile evlenmişti. Çocuk sahibi olmak isteyen ikizler ve eşinin düğünde çekilen kareleri ise yıllar sonra ortaya çıktı.


Advertisement