Üsteğmen Hayta, Başkan Yiğen'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Üsteğmen Hayta, Başkan Yiğen'i Ziyaret Etti

Üsteğmen Hayta, Başkan Yiğen\'i Ziyaret Etti

Kula İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta, Kula Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen’i ziyaret etti.

17.11.2015 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta, Kula Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen'i ziyaret etti.

Kula'da nezaket ziyaretleri yapan İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta, Kula Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen'i ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Üsteğmen Hayta'nın ziyaretine İlçe Jandarma Karakol Komutanı Başçavuş Raşit Yıldırım da eşlik etti. Ziyarette, Başkan Yiğen'in yanı sıra Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan da hazır bulundu.

Başkan Yiğen ve Şadan'la bir süre sohbet eden Üsteğmen Hayta, Kula bazında yapılan çalışmalarda STK'ların desteği ile bir çok işin üstesinden gelinebileceğini ifade etti. Üsteğmen Hayta, sadece güvenlik değil diğer alanlarda da desteklerini esirgemeyen oda başkanlarına teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kula Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta ve Başçavuş Raşit Yıldırım'a çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üsteğmen Hayta, Başkan Yiğen'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement