Üstün "Düzce Bizim Kale Şehrimizdir" - Son Dakika
Yerel

Üstün "Düzce Bizim Kale Şehrimizdir"

Üstün "Düzce Bizim Kale Şehrimizdir"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Düzce’ye geldi.

20.10.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Düzce'ye geldi. AK Parti İl Başkanlığına gelen Üstün'ü partililer ve Düzce Milletvekilleri karşıladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, seçim bürolarının açılışını ve Yığılca Devlet Hastanesinin açılışını gerçekleştirmek için Düzce'ye geldi. İlk olarak parti il binasına gelerek partililer ve Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir ile sohbet eden Üstün, ardından Rasim Betir Caddesindeki AK Parti Düzce seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Seçim bürosunun açılışında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Düzce ile Sakarya'nın etle tırnak gibi olduğunu belirterek, "Kardeşlik, huzur ve birlik görmek isteyen varsa Düzce ve Sakarya'ya bakabilirler. Düzce, AK Partinin kalesidir ve biz de birlik ve beraberliğimizi göstermek için Düzce'mize geldik. Düzce, 2001 yılından bu yana AK Partinin peşinden gitmiş ve oy oranıyla Türkiye'nin başarılı illeri arasında girmiştir" dedi.

1 Kasım seçimlerinin istikrarın devamı seçimlerini kaydeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, "İç ve dış hainler istikrarın geleceğini gördükleri için Ankara'da bomba patlatıyor, saldıralar düzenleyerek sabote etmeye çalışıyorlar. Ama mühür milletimizin elindedir. Düzce'mizde de oy oranımızı daha da yukarılara çekeceğiz" dedi.

7 Haziran seçimlerini en iyi etüt eden partinin AK Partinin olduğunu ve çiftçiden esnafa, yaşlıdan gence kadar her kesimin taleplerini yerine getirmek için çaba sarf ettiklerini seçim beyannamesinde görüldüğünü belirten Üstün, "Milletimizin bizim vaatlerimize inanıyor. Muhalefet partilerinin iktidara gelmeyeceklerini bildikleri için onlara itibar etmiyor. Milletimiz bize, gerçekleri ve verebileceğimizi vaat ettiğimizi söylüyor" ifadelerinde bulundu.

Açılış konuşmasının ardından kurdele kesimiyle seçim bürosu açıldı. Ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, AK Partiye geçen gençlere AK Parti rozeti taktı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üstün 'Düzce Bizim Kale Şehrimizdir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement