Üstüne Taş Konan Poşet Polisin Dikkatinden Kaçmadı - Son Dakika
Güncel

Üstüne Taş Konan Poşet Polisin Dikkatinden Kaçmadı

Üstüne Taş Konan Poşet Polisin Dikkatinden Kaçmadı

Amasya’da polisin yaptığı yol uygulaması esnasında durdurduğu araçta hakkında arama kararı olan bir kişi ile yanındaki 4 şahsın polis merkezine giderken aracın durdurulduğu yerde bıraktıkları ve polisin dikkatinden kaçmayan üstüne taş konan poşetin içinden uyuşturucu nitelikli olduğu tahmin edilen 494 adet hap ve yaklaşık 600 gram ağırlığında kimyasal uyuşturucu emdirilmiş bitki parçacığı olabileceği değerlendirilen maddelere el konuldu.

12.08.2015 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya'da polisin yaptığı yol uygulaması esnasında durdurduğu araçta hakkında arama kararı olan bir kişi ile yanındaki 4 şahsın polis merkezine giderken aracın durdurulduğu yerde bıraktıkları ve polisin dikkatinden kaçmayan üstüne taş konan poşetin içinden uyuşturucu nitelikli olduğu tahmin edilen 494 adet hap ve yaklaşık 600 gram ağırlığında kimyasal uyuşturucu emdirilmiş bitki parçacığı olabileceği değerlendirilen maddelere el konuldu.

Edinilen bilgiye göre, Merzifon - İstanbul karayolu üzerinde bölge trafik ekiplerinin yaptığı yol uygulaması esnasında durdurulan bir araçta hakkında arama kararı olan Y.Ö. nünde bulunduğu tespit edildi. Y.Ö. nün polis merkezine götürüldüğü, yanındaki 4 kişinin de peşinden gittiği esnada araçlarının durdurulduğu noktaya üzerine taş konulmuş şekilde bırakılan poşet ekiplerin dikkatini çekince durum Amasya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerine bildirildi.

Poşetin bulunduğu alanda önlem alan ekipler, Y.Ö. nün tutuklanması sonrası tekrar aracın durdurulduğu yere gelip poşeti almaya çalışan G.D., C.A, F.D. ve E.Y.'yi gözaltına aldı. Poşetin içinde yapılan aramada 491 adet bütün, 3 adet de kırılmış uyuşturucu hap ile yaklaşık 600 gram ağırlığındaki kimyasal uyuşturucu emdirilmiş bitki parçacığı olabileceği değerlendirilen maddelere ele geçirildi.

Şüphelilerin ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildiği bildirildi. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Üstüne Taş Konan Poşet Polisin Dikkatinden Kaçmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement