Usulsüz Dinleme Operasyonunda 13 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Usulsüz Dinleme Operasyonunda 13 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Usulsüz Dinleme Operasyonunda 13 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Bir kısım kamu görevlisi, bürokrat ve emniyet mensubunu usulsüz dinledikleri iddiasıyla Düzce merkezli 6 ilde yapılan eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 13 emniyet görevlisi, polisteki sorgularından sonra adiyeye sevk edildi.

05.02.2016 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir kısım kamu görevlisi, bürokrat ve emniyet mensubunu usulsüz dinledikleri iddiasıyla Düzce merkezli 6 ilde yapılan eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 13 emniyet görevlisi, polisteki sorgularından sonra adiyeye sevk edildi.

Düzce'de bazı kamu görevlileri, bürokrat ve emniyet görevlilerinin usulsüz dinlendikleri iddialarıyla ilgili FETÖ/PYD örgütüne yönelik 9 aydır yürütülen soruşturma kapsamında Düzce, Adana, Kayseri, Ankara, Tokat ve Siirt'te önceki gün gözaltına alınan 13 şüpheli, Düzce'ye getirildi. Emniyetteki sorguları tamamlanan şüpheliler, 'terör örgütüne üye olmak', 'özel hayatın gizliliğini ihlal etmek', 'kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek', 'iftira', 'kamu görevlisinin resmi belgede sahteciliği' ve 'haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek' suçlarından bugün adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin savcılıktaki ifadeleri sürüyor. - Zce

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Usulsüz Dinleme Operasyonunda 13 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement