Üşüyorum, Yardım Edin" Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Üşüyorum, Yardım Edin" Kampanyası

Üşüyorum, Yardım Edin" Kampanyası

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yürütülen ‘Üşüyorum, Yardım Edin’ Kampanyası’yla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Lojistik Merkezi’ne gelen yardım malzemeleri İstanbul heyeti tarafından Suruç ve Akçakale ilçelerindeki Suriyeli ailelere dağıtıldı.

10.01.2015 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yürütülen 'Üşüyorum, Yardım Edin' Kampanyası'yla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Lojistik Merkezi'ne gelen yardım malzemeleri İstanbul heyeti tarafından Suruç ve Akçakale ilçelerindeki Suriyeli ailelere dağıtıldı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine geçen AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet ve beraberlerindeki heyet, Suriyeli ailelere yardım paketlerini dağıttı.

Suruç Yıldırım Mahallesi'nde evlerde ve çadırlarda kalan Suriyeli ailelere yardım malzemelerini dağıtan Babuşcu ve beraberindeki heyet, çadırda kalan bir aileye konuk olarak, sohbet etti.

Ailenin ihtiyaçlarını getirdikleri yardım malzemeleriyle karşılayan Babuşcu, kendilerine İstanbul'dan kardeşlik selamı getirdiklerini söyledi.

Çadırlara ve evlerde gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun selamlarını ailelere ileten Babuşcu ve beraberindeki heyet, çocuklara oyuncak, mont ve ayakkabı dağıtarak, Suriyeli ailelere özel ilgi gösterdi.

Öte yandan Akçakele'ye İstanbul İlçe Belediye Başkanları ile birlikte geçen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin ile birlikte çadır kentleri ve evlerde kalan Suriyeli aileleri ziyaret ederek, yardım malzemelerini dağıttılar. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Üşüyorum, Yardım Edin' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement