Ütso'dan Fırıncıların Hafta Tatili Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ütso'dan Fırıncıların Hafta Tatili Açıklaması

Ütso\'dan Fırıncıların Hafta Tatili Açıklaması

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası(ÜTSO) ile Gıda Maddeleri Odası’nın, fırıncıların talebi üzerine harekete geçtiği pazar günleri tatil düşüncesi, somut adımlarla ilerliyor.

12.09.2014 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası(ÜTSO) ile Gıda Maddeleri Odası'nın, fırıncıların talebi üzerine harekete geçtiği pazar günleri tatil düşüncesi, somut adımlarla ilerliyor.

Konuyla ilgili olarak Ünye Belediyesi fırıncıları temsilen 3 kişi ile görüşüp konuyu masaya yatırdı. Çalışmalara ilişkin bilgiler veren ÜTSO Başkanı Durmuş Zor, yaklaşık bir ay önce başlatılan beyaz bayrak yarışında 55 fırından sadece 5 fırının hijyen olduğunun tespit edildiğini belirterek, "Eğer hafta tatili yapılırsa bu sorunlar ortadan kalkar. Bir gün nöbetçi olan bir fırın 2-3 hafta istirahat ettiğinde fırınlarını temizleme, eksiklerini giderme, boya-badana gibi işleri yapılabilir. Esnafın da, tüccarın da, iş adamının da tatil yapmaya hakkı olmalı. Devlet memuru 5 gün çalışıp 2 gün tatil yapabiliyor da neden fırıncılar her gün çalışıp tatil yapmasın? Bugün 55 tane fırın Ünye'nin ihtiyacını görürken, 20 tane fırın nöbetçi koymamız durumunda gece ekmek ihtiyacı karşılanabilir. Bir gün nöbetçi olan bir fırın 2-3 hafta istirahat ettiğinde fırınlarını temizleme, eksiklerini giderme, boya-badana gibi işleri yapılabilir" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ütso'dan Fırıncıların Hafta Tatili Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement