ÜTSO'dan Üyelerine Kardeş İş Yeri Projesi - Son Dakika
Yerel

ÜTSO'dan Üyelerine Kardeş İş Yeri Projesi

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, oda üyeleri arasında 'Kardeş İş Yeri Projesi' başlattı.

04.04.2014 17:25  Güncelleme: 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) Başkanı Durmuş Zor, meclis üyeleriyle birlikte yaptığı toplantıda projeyi anlattı.

ÜTSO üyelerinin birbirinin dostu olduğunu ve indirim yapması gerektiğini ifade eden Zor, "Nasıl bir satıcı karının yüzde 20 olduğu bir ürünü dostuna yüzde 10'a satabiliyorsa, ÜTSO üyeleri de birbirinin dostudur. Onun için birbirlerine indirim yapmaları gerektiğini düşünerek Kardeş İş Yeri Projemiz'i başlattık." dedi.

Üye firmaların ne kadar indirim yaptığının ÜTSO'nun internet sitesinde görülüp, cep telefonlarıyla indirimlerin üyelere bildirileceğini belirten Durmuş Zor, "ÜTSO üyelerimizin tamamının Kardeş İş Yeri Projesi'nden yararlanabilmesi için üye kimlik kartı alması lazım. Üye kimlik kartı makinemizi de aldık. Odamızda artık üye kimlik kartı verilebilmektedir." diye konuştu.

Odaya kayıtlı üyelerin yüzde 5 - 25 arasında indirim imkanlarından faydalanabileceğini belirten Zor, şunları kaydetti:

"Yaklaşık 20 civarında iş yeri ile anlaşma yaptık. Marketlerde yüzde 5 - 10 arasında indirim yapabileceklerini beyan ediyorlar. Pastanelerden yüzde 10 teklifler var. Odamız üyelerine otellerden yüzde 10-15, Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi'nden yüzde 10 - 25 arasında indirim var. Odamız artık millete yük değil, 'Ben aidat veriyorum ne işime yarıyorsunuz?' mantığıyla yürüyen bir yer değil, üyelerine bir takım fırsatlar sunan bir kurum olacak." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel ÜTSO'dan Üyelerine Kardeş İş Yeri Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement