Hakimden Çocuklarına İşkence Yapan Üvey Anneye: Bunu Nasıl Yaptın - Son Dakika
Güncel

Hakimden Çocuklarına İşkence Yapan Üvey Anneye: Bunu Nasıl Yaptın

Hakimden Çocuklarına İşkence Yapan Üvey Anneye: Bunu Nasıl Yaptın

Mahkeme başkanı üvey çocuklarına işkence yapan kadına, "100 tane adam öldürüp gelsen izlerdik ama bu görüntüleri izleyince titriyoruz. Bunu nasıl yaptın?" diyerek tepki gösterdi.

27.05.2015 13:13  Güncelleme: 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de 5 ve 7 yaşındaki üvey çocuklarına işkence ettiği, sırtını sobada yaktığı, oklava ile dövdüğü ve iğne batırarak eziyet ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan kadının 2'inci duruşması görüldü. Duruşmada mahkeme başkanı, üvey çocuklarına işkence yapan kadına, "100 tane adam öldürüp gelsen o görüntüleri izlerdik ama bu görüntüleri izleyince titriyoruz" dedi.

"PSİKOLOJİK RAHATSIZLIĞIN VAR MI" SORUSU

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen 'Çocuğa, kendini savunamayacak kişiye eziyet, yaralama' davasında yargılanan tutuklu sanık S.A. (29), mahkeme salonunda hazır bulundu. Mahkeme heyetinin sorularını cevapsız bırakan S.A., 'psikolojik rahatsızlığın mı var?' sorusuna ise 'evet' dedi. Eksik dosyaların giderilmesi ve gerekli adli tıp işlemlerinin tamamlanması için duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

MAHKEME BAŞKANI'NDAN TEPKİ: BUNU NASIL YAPTIN

Duruşmanın sonunda mahkeme başkanı, üvey çocuklarına işkence yapan kadına "100 tane adam öldürüp gelsen o görüntüleri izlerdik ama bu görüntüleri izleyince titriyoruz. Bunu nasıl yaptın?' diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hakimden Çocuklarına İşkence Yapan Üvey Anneye: Bunu Nasıl Yaptın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ECE: Minicik çocuklara bunu yapan kim olursa olsun bana göre canidir...Küçücük savunmasız bedenlere bunlar yapılırmı ya rab korkusu olmayan yapar bunları rabbim böylelerinden korusun ve her daim diyorum ebeveynler boşanmayı düşünürken 10 kez 20 kez düşünün ve anlaşılması güç bir şey değil çocuklarınız için birbirlerinizin kusurlarını örtmeye güzelce anlaşmaya ve yuvanızı yıkmamaya gayret gösterin kimseye bişey olmuyor olan o minicik bedenlerin dönüşümü olmayan ruh çöküntüsüne sebeb oluyor...Eşler birbiriniz sevin yuvanıza sahip çıkın... 8 0 Yanıtla
  • Zalim: Asın gıtsın bosuna uğraşmayın 2 0 Yanıtla
  • ISLAM DEMOKRAT PARTISI: Buna sadistlik denir 1 0 Yanıtla

Advertisement