Uwc Gönüllüleri Büyükçekmece'de - Son Dakika
Yerel

Uwc Gönüllüleri Büyükçekmece'de

United World Colleges (UWC) "Dünya Birleşik Kolejleri" öğrencileri, Büyükçekmece sahillerinde biriken yosunları gönüllü olarak temizlediler.

12.08.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

United World Colleges (UWC) "Dünya Birleşik Kolejleri" öğrencileri, Büyükçekmece sahillerinde biriken yosunları gönüllü olarak temizlediler.

Dünyanın 24 farklı ülkesinden, farklı etnik kökenlere sahip öğrencileri bir araya getiren United World Colleges'i kahvaltıda ağırlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, çevre gönüllüsü ve barış elçisi gençlerin dünyanın geleceği adına umut verici olduğunu söyledi.

Gönüllü olarak Büyükçekmece sahillerinde çevre temizliği yapan "Dünya Birleşik Kolejleri" öğrencilerine teşekkür eden Başkan, gençlerin çevreye olan duyarlılığının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

"GENÇLERİ KUTLUYORUM"

"Dünya Birleşik Kolejleri" öğrencilerine Büyükçekmece'nin tarihi ve kültürel yapısı hakkında bilgiler veren Başkan Akgün, "İnsanlar ve doğadaki tüm canlıların yaşamlarını sağlıklı bir biçimde sürdürebilmeleri için öncelikli koşul temiz bir çevredir. Dünyanın dört bir yanından gençlerimizin çevreye karşı olan duyarlılığı ve gittikleri her ülkede çevre konusuna dikkat çekmeleri önemlidir. Gençlerimizi kutluyor, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Çevre dostu "Dünya Birleşik Kolejleri" öğrencileri, 19 Ağustos tarihine Büyükçekmece'de kalarak çevre temizliği konusunda çalışmalarını sürdürecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uwc Gönüllüleri Büyükçekmece'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement