Üyesi Olmadığı Meclisin Ön Sırasına Oturdu, Oylamalar Sırasında El Kaldırdı - Son Dakika
Güncel

Üyesi Olmadığı Meclisin Ön Sırasına Oturdu, Oylamalar Sırasında El Kaldırdı

Üyesi Olmadığı Meclisin Ön Sırasına Oturdu, Oylamalar Sırasında El Kaldırdı

Kahramanmaraş'ta, ilk kez toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi'ne eşofmanla katılan bedensel engelli milli yüzücü 40 yaşındaki Şahin Olgun, görevlilerin çabasına rağmen dışarı çıkmadı.

09.04.2014 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta, ilk kez toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi'ne eşofmanla katılan bedensel engelli milli yüzücü 40 yaşındaki Şahin Olgun, görevlilerin çabasına rağmen dışarı çıkmadı. Şahin Olgun, oturduğu ön sırasında oylamalarda el kaldırıp indirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı ilk kez Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Fatih Mehmet Erkoç başkanlığında toplandı. 46'sı AK Parti, 10'u MHP ve 5'i CHP'li meclis üyelerinin yanı sıra, meclis sandalyelerinin ön sırasına engelli milli yüzücü Şahin Olgun da oturdu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan meclis toplantısındaki Şahin Olgun'un yerinden kalkması için görevliler uzun süre çaba sarf etti. Çabalara rağmen yerinden kalkmayan ve ağlayan Olgun, Meclis Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un meclis üyelerine sunduğu katip üye ve belediye meclis başkanvekili oylamalarına el kaldırarak katılması dikkat çekti.

Mecliste konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente hizmet için gece gündüz çalışacaklarını belirterek, Kahramanmaraş'ta yaşayan tüm vatandaşlarımıza hiçbir ayrım yapmadan, ihtiyacı olan her türlü hizmeti sunmak, onları daha güzel bir kentte yaşatmak için gayret göstereceğiz. Güzel bir seçim ortamı geçirdik. Biz de hiç bir ayrım yapmadan 1 milyon 75 bin vatandaşımızın tamamının başkanı olacağız. Hiçbir ayrım yapmadan her türlü hizmeti götüreceğiz dedi.

Mecliste gülüşmelere yol açan davetsiz misafir, ön sıradaki yerinden kalkmadığı toplantı sonunda da neden oturduğuna ilişkin soruları yanıtsız bırakarak, belediyeden ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üyesi Olmadığı Meclisin Ön Sırasına Oturdu, Oylamalar Sırasında El Kaldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement