İzmit'te Uygulamadan Kaçarken Otomobilin Altında Kaldı - Son Dakika
Güncel

İzmit'te Uygulamadan Kaçarken Otomobilin Altında Kaldı

İzmit\'te Uygulamadan Kaçarken Otomobilin Altında Kaldı

İzmit'te, trafik polislerinin uygulamasından kaçmak isteyen motosiklet sürücüsü ters yöne girince bir otomobilin altında kalarak yaralandı.

10.07.2014 10:40  Güncelleme: 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit'te, trafik polislerinin uygulamasından kaçmak isteyen motosiklet sürücüsü ters yöne girince bir otomobilin altında kalarak yaralandı.

İzmit'in Perşembe Pazarı mevkisinden Kandıra Sapağı istikametine giden Ekrem Ö. idaresindeki 41 PU 315 plakalı motosiklet, iddiaya göre yol üzerinde trafik ekiplerinin uygulama yaptığını görünce ters yöne girerek kaçmak istedi. Ancak Ekrem Ö., karşı yönden gelen Mehmet S. idaresindeki 41 GH 977 plakalı otomobilin önüne çıkınca kaçamayarak otomobille çarpıştı. Kazada, motosikletten yola savrulan Ekrem Ö. aracın altında kalarak yaralanırken, kazayı görenler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekibi tarafından ambulansa alınan Ekrem Ö., İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada, otomobil ve motosiklette hasar oluştu.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmit'te Uygulamadan Kaçarken Otomobilin Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement