Uygur Kardeşler Ramazan Etkinliklerinde Sahne Aldı - Son Dakika
Yerel

Uygur Kardeşler Ramazan Etkinliklerinde Sahne Aldı

Uygur Kardeşler Ramazan Etkinliklerinde Sahne Aldı

Usta tiyatrocular Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler Pursaklar Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerinde ilçe halkına unutulmaz bir akşam yaşattı.

16.06.2016 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Usta tiyatrocular Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler Pursaklar Belediyesi'nin Ramazan etkinliklerinde ilçe halkına unutulmaz bir akşam yaşattı.

Geceye yoğun ilgi gösteren halk bin kişilik yarı açık amfi tiyatroya sığmadı. Renkli programlara ev sahipliği yapan Şehit Salim Akgül Parkı bu defa usta tiyatrocular Süheyl ve Behzat Uygur kardeşleri ağırladı. Geleneksel orta oyunu ve 'Şahane Pazar' programından skeçler sunan tiyatrocuları binin üzerinde kişi ile birlikte Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin de izledi.

Erken saatlerde yarı açık amfiyi doldurmaya başlayan ilçe sakileri bir kez daha Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerle buluştu. Teravih namazı sonrası başlayan program gece yarısına kadar devam etti. Seyircilerin de dahil edilerek oynandığı tiyatroda usta isimler sahnedeki performanslarıyla Pursaklar'a keyifli bir akşam yaşattı.

Programın sonunda Pursaklar Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin tiyatrocular Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlere teşekkür ederek çiçek takdim etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uygur Kardeşler Ramazan Etkinliklerinde Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement