Uyuşturucu Araması Yapmak İsteyen Polis, Pitbull Yüzünden Eve Giremedi - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Araması Yapmak İsteyen Polis, Pitbull Yüzünden Eve Giremedi

Uyuşturucu Araması Yapmak İsteyen Polis, Pitbull Yüzünden Eve Giremedi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Hıdırağa Mahallesinde yapılan baskında 7 adet av tüfeği, bir adet silah ile pitbull köpeğinin kulübesi içinde 500 gram eroin ele geçirildi.

04.11.2015 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Hıdırağa Mahallesinde yapılan baskında 7 adet av tüfeği, bir adet silah ile pitbull köpeğinin kulübesi içinde 500 gram eroin ele geçirildi. Bir şahsın evinde arama yapmak isteyen polis ekipleri, bahçede pitbull köpeğinin olması sebebiyle eve giremeyince köpek uyutuldu.

Çorlu Emniyet İlçe Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından Hıdırağa Mahallesine baskın düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe'nin yönettiği ve 200 polisin katıldığı operasyonda çok sayıda evde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet av tüfeği, bir adet silah ve silah ile av tüfeklerine ait mermiler ele geçirildi.

KÖPEK VETERİNER TARAFINDAN UYUTULDU

D.B.'nin evinde uyuşturucu araması yapmak isteyen polis ekipleri, kulübede pitbull köpeğinin olması sebebiyle eve giremedi. Belediye veterinerinin gelmesiyle köpek uyutulduktan sonra eve giren polis arama yaptı. Evin içinde herhangi bir maddeye rastlamayan polis ekipleri, köpeğin kulübesinin içine saklanmış 500 gram eroin ele geçirdi.

Ele geçirilen uyuşturuculara el konulurken D.B. de gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılar sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Araması Yapmak İsteyen Polis, Pitbull Yüzünden Eve Giremedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement