Uyuşturucu Bağımlısı Genç Para Vermeyen Ağabeyini Vurdu - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Bağımlısı Genç Para Vermeyen Ağabeyini Vurdu

Uyuşturucu Bağımlısı Genç Para Vermeyen Ağabeyini Vurdu

Aydın'da uyuşturucu bağımlısı olan T.G., ağabeyi Taner G.'yi önce başına vazoyla vurarak, ardından da av tüfeğiyle ateş ederek karnından ve bacağından yaraladı.

05.11.2014 17:06  Güncelleme: 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim İlçesi'nde, uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen 19 yaşındaki T.G., kendisine para vermeyen ağabeyi 27 yaşındaki Taner G.'yi önce başına vazoyla vurarak, ardından da av tüfeğiyle ateş ederek karnından ve bacağından yaraladı.

DUVARDA DURAN TÜFEKLE AĞABEYİNE ATEŞ ETTİ

Didim'e bağlı Balat Mahallesi'nde yaşayan T.G. dün gece ağabeyi Taner G.'den para istedi. Bağımlı olan kardeşinin uyuşturucu alabileceğini düşünen Taner G., bu isteğini geri çevirdi. Ağabeyinin kendine para vermemesine sinirlenen T.G., sehpanın üzerindeki seramik vazoyu ağabeyinin başına vurdu. Başına aldığı darbe ile neye uğradığını anlayamayan Taner G. yere yığıldı. T.G., bu sırada salon duvarında asılı av tüfeğini de alıp, yerdeki ağabeyine peş peşe iki el ateş edip kaçtı.

BABA KANLAR İÇİNDE BULDU

Taner G. karnından ve bacağından yaralandı. Komşu ziyaretinde bulunan ve silah sesleri üzerine eve gelen baba Yeter G., kanlar içinde bulduğu oğlu Taner G.'yi çağırdığı ambulansla Didim Devlet Hastanesi'ne götürdü.

"YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTIK AMA..."

Hastanede tedaviye alınan ve sağlık durumu iyi olan Taner G., kardeşinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu belirterek, "Ona bu konuda yardımcı olmaya çalıştık, ancak başaramadık. Bu gece yine uyuşturucu krizi tutmuş, para da bulamayınca iyice öfkelenmiş. Ben de vermeyeceğimi söyleyince deliye döndü. Babam gelmese belki de beni öldürmüştü" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Bağımlısı Genç Para Vermeyen Ağabeyini Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement