Uyuşturucu Baskınında Kalem Tabanca Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Baskınında Kalem Tabanca Ele Geçirildi

Uyuşturucu Baskınında Kalem Tabanca Ele Geçirildi

Narkotik suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Güngören ve Fatih ilçelerinde uyuşturucu ticareti yaptıklarını belirledikleri şahıslara yönelik operasyon yaptı.

22.09.2014 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Narkotik suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Güngören ve Fatih ilçelerinde uyuşturucu ticareti yaptıklarını belirledikleri şahıslara yönelik operasyon yaptı. Operasyonda uyuşturucu maddelerin yanı sıra ele geçirilen kalem tabanca da dikkat çekti.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Güngören ve Fatih ilçelerinde uyuşturucu ticareti yaptıklarını belirledikleri şahıslara yönelik eş zamanlı operasyon yaptı. Güngören ilçesinde yapılan operasyonda şahısların eve gelmesi beklendi. Şahıslardan birinin eve gelmesi ile operasyonu başlatan narkotik polisi, eve baskın yaptı. Baskın anı ise polis kamerası tarafından an ve an görüntülendi.

Güngören'deki operasyonda İ.B, M.K., ve K.R isimli üç şahıs gözaltına alınırken zanlıların kaldıkları evde yapılan aramada 4 bin 75 adet ectasy hap, 803 gram kokain, kokain maddesine işlemek amacıyla kullanılan 4,5 litre amonyak, 2 adet hassas terazi ve 20 gram esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yapmaktan gözaltına alınan İ.B, M.K., ve K.R ise sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Fatih'teki operasyonda ise 655 gram toz esrar, 1 adet glock marka tabanca, 1 adet kalem tabanca ve 31 adet mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan Y.B ise adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Baskınında Kalem Tabanca Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Bahar Konseri'nde bin kişilik salon müjdesi verdi
    11:47 Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Bahar Konseri'nde bin kişilik salon müjdesi verdi

    Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Türk Sanat Müziği Korosu'nun Bahar Konseri'nde kente bin kişilik konferans ve tiyatro salonu kazandıracaklarının müjdesini verdi.

  • Sığacık'ta Teos Marina'nın kapasitesinin artırılmasına protesto
    11:45 Sığacık'ta Teos Marina'nın kapasitesinin artırılmasına protesto

    Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin'in çağrısıyla Sığacık'ta bulunan Teos Marina'nın kapasitesinin artırılmasına karşı protesto düzenlendi. Yetişkin, marina yapımının başında verilen vaatlerin yerine getirilmediğini iddia etti.

  • Bahamalar bayraklı kruvaziyer Bodrum'a geldi
    11:43 Bahamalar bayraklı kruvaziyer Bodrum'a geldi

    Kuşadası Limanı'ndan gelen Bahamalar bayraklı 'Star Legend' isimli kruvaziyer, Muğla'nın Bodrum ilçesine ulaştı. Gemide bulunan 180 yolcu ve 199 personel, pasaport işlemlerinin ardından turistik ilçeyi gezdi. Turistler, Paşatarlası ve Kumbahçe sahilinde alışveriş yaparken bazıları da sahilde güneşlendi. Geminin akşam saatlerinde Rodos Limanı'na hareket edeceği belirtildi.

  • TCMB'nin Nisan Ayı Piyasa Katılımcıları Anketi Sonuçları Açıklandı
    11:43 TCMB'nin Nisan Ayı Piyasa Katılımcıları Anketi Sonuçları Açıklandı

    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) nisan ayı piyasa katılımcıları anketi sonuçlarına göre, yıl sonu enflasyon beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 44,19 iken bu anket döneminde yüzde 44,16'ya, dolar/TL beklentisi ise 40,53'den 40,01 TL'ye geriledi. TCMB'nin politika faizine ilişkin cari ay ve 3 ay sonrası için beklenti yüzde 50 oldu.

  • Seferihisar'da Teos Marina'nın Kapasitesinin Artırılmasına Karşı Protesto
    11:43 Seferihisar'da Teos Marina'nın Kapasitesinin Artırılmasına Karşı Protesto

    Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin'in çağrısıyla Teos Marina'nın kapasitesinin artırılmasına karşı düzenlenen eylemde, vatandaşlar marinanın rant uğruna talan edilmesine izin vermeyeceklerini belirtti.

  • Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı
    11:42 Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı

    Kemer'de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı. Kemer Kaymakamlığı'nın destekleriyle Kemer Belediyesi ana sponsorluğunda 20-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışlara Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan 85 sporcu katılacak.


Advertisement