Uyuşturucu Baskınında Kameralara Yansıyan Dram: Kurtulmak İstiyoruz Yardım Edin - Son Dakika
3. Sayfa

Uyuşturucu Baskınında Kameralara Yansıyan Dram: Kurtulmak İstiyoruz Yardım Edin

Uyuşturucu Baskınında Kameralara Yansıyan Dram: Kurtulmak İstiyoruz Yardım Edin

Esenyurt'ta polis dün akşam belirlediği adreslere uyuşturucu operasyonu düzenledi. Bir inşaatta uyuşturucu kullanırken yakalananlar, "Artık kurtulmak istiyoruz. Yardım edin" diye seslendi.

16.11.2016 15:09  Güncelleme: 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürülüğü ekipleri, akşam saatlerinde daha önceden belirlenen bazı adreslere uyuşturucu operasyonu düzenledi. Baskın yapılan ilk adreste çeşitli yerlerine gizlenmiş uyuşturucu maddeleri polis, evi didik didik arayarak buldu. Evdeki şüphelilerin üzerinde de uyuşturucu madde ele geçirildi. Evde bulunan 4 kişi gözaltına alındı.

İNŞAATTA DRAM

Polis daha sonra bir inşaat baskın yaptı. Burada uyuşturucu kullanan 7 kişi, polisi karşısında görünce şok oldu. Uyuşturucunun etkisiyle baygın haldekileri de polis uyandırdı. Şüphelilerden içiçi olduğunu belirten 4'ü üstleri arandığı sırada içinde bulundukları duruma isyan etti. Uyuşturucu batağında olduklarını belirten kişiler, "Yardım edin" çağrısında bulundu.

"10 SENEDİR İÇİYORUM, ARTIK KURTULMAK İSTİYORUM"

İki üniversite mezunu olduğunu belirtin bir kişi, "Madde bağımlısıyız. Hemen hemen 10 senedir içiyorum bunu. Artık kurtulmak istiyoruz. Yapmadığımız şey kalmadı. Bu devlet artık madde bağımlılarına yardım etsin. Yazık. Gençler ölüyor. İki üniversite bitirdim. Ailemi görün pırlanta gibi ama ben evlat değilim. Layık olamıyorum onlara. Kurtarsın bizi büyüklerimiz. Ben Atatürk Havalimanı'nda çalışıyordum. Çok sevdiğimi bir işti. Çıkardılar işten, boşluğa düştüm" dedi. Operasyonda toplam 11 kişi gözaltına alındı.

ÜMRANİYE'DE DÜŞÜNDÜRÜCÜ GÖRÜNTÜLER

Bu arada Ümraniye'de bir sitenin arka kısmında bulana boş arazide bir grup gencin uyuşturucu aldıktan sonraki halleri amatör bir kamera tarafından görüntülendi. Görüntülerde uyuşturucu alan gençlerin kendilerinden geçtikleri ve yürümekte zorlandığı görülüyor.

İbret verici görüntüler Aşağı Dudulu Adem Yavuz Mahallesi'ndeki bir sitenin arka kısmında boş bir arazide çekildi. Görüntülerde uyuşturucu kullanan 5 kişinin kendinden geçtiği görülüyor. Gençlerden iki tanesi yerde otururken diğerleri ayakta durmaya çalışıyor. Geçlerden biri dengesini kaybedip düşeceği sırada arkadaşı onu tutmaya çalışıyor. Site sakini görüntüleri çekerken bir yandan da gençlerin kendini zehirlediğini yetkililerin bir an önce bu duruma önlem almasını anlatıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Uyuşturucu Baskınında Kameralara Yansıyan Dram: Kurtulmak İstiyoruz Yardım Edin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement