Uyuşturucu Bir Çocuğun Daha Ölümüne Neden Oldu - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Bir Çocuğun Daha Ölümüne Neden Oldu

Uyuşturucu Bir Çocuğun Daha Ölümüne Neden Oldu

Tekirdağ’da 17 yaşındaki bir çocuk, yüksek dozda uyuşturucu nedeniyle hayatını kaybetti.

30.05.2015 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da 17 yaşındaki bir çocuk, yüksek dozda uyuşturucu nedeniyle hayatını kaybetti. Uyuşturucu vererek arkadaşının ölümüne neden olduğu iddia edilen 18 yaşındaki Sergen Y. adliyeye sevk edilirken, olayın şüphelisi 27 yaşındaki Sercan E. yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, 27 Mayıs Çarşamba gecesi 01.30'da Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Zafer Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 17 yaşındaki İlker Aklar, gece geç saatlerde arkadaşları ile birlikte dışarı çıktı. Bir süre arkadaşları ile gezen İlker Aklar'a arkadaşları uyuşturucu verdi. Arkadaşlarının verdiği uyuşturucuyu kullanan Aklar, bir anda yere yığılıp kaldı. Yüksek dozda aldığı uyuşturucunun etkisi ile baygınlık geçiren İlker Aklar'ın durumundan korkan arkadaşları 112 acil servis ekiplerine haber vererek olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Aklar'ı Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk etti.

Aklar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yüksek dozda uyuşturucu nedeniyle çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybetti.

ARKADAŞINA UYUŞTURUCU VEREN GENÇ YAKALANDI

Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, Aklar'ın görüştüğü arkadaşları ve komşularıyla irtibata geçti. Aklar'ın telefonuna ulaşan polis ekipleri, Aklar'ın olaydan 1 gün önce 27 yaşındaki Sercan E. ile mesajlaştığını ve buluşmak için sözleştiğini tespit etti. Sercan E.'yi arama çalışması başlatan polis ekipleri, bu sırada olayla ilgisi bulunan Sergen Y.'yi de gözaltına aldı. Sergen Y. Tekirdağ Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından mahkemeye sevk edildi.

Olayın ardından firar eden Sercan E. ise 3 gün sonra polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Sercan E.'nin emniyetteki sorgusu sürüyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Bir Çocuğun Daha Ölümüne Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement