Uyuşturucu İçirilip Tecavüz Edilmek İstenen Genç Kız Kendini 26'ncı Kattan Attı - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu İçirilip Tecavüz Edilmek İstenen Genç Kız Kendini 26'ncı Kattan Attı

Uyuşturucu İçirilip Tecavüz Edilmek İstenen Genç Kız Kendini 26\'ncı Kattan Attı

Kolombiya'da kendisine uyuşturucu içirip tecavüz etmek için otele götüren çetenin elinden kurtulmak isteyen 15 yaşındaki genç kız, kendisini 26'ncı kattan aşağı attı.

13.08.2016 21:45  Güncelleme: 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kolombiya'da 15 yaşındaki bir kız kendisine uyuşturup içirip tecavüz etmek için otele getiren çeteden kaçmaya çalışırken otelin 26. katından yüzme havuzuna düştü. Genç kızın olaydan sonra omuz kemiği kırıldı, akciğer ve kara ciğerinde morluklar oluştu ve vücudunun birçok yerinde incinmeler meydana geldi.

ŞANS ESERİ KURTULDU

Olay ile ilgili polis yetkilileri genç kızın kendini kaçıran çeteden kaçmaya çalıştığını ve bu sırada kendisini bilerek binanın 26. katından attığını ve yere düştüğünü söyledi. Genç kızın 26. kattan düştüğü ve şans eseri bir yüzme havuzuna düşüp vücudunda kırıklar ile kurtulduğu olay Kolombiya'nın kuzeyinde bulunan Cartagena turist şehrinde meydana geldi.

PLAJDA OYNUYORMUŞ

Genç kızın tedavi edildiği hastane doktorları, durumunun stabil ve bilincin açık olduğu söyledikleri genç kızın kısa süre içinde ameliyat olacağını söylediler. İspanyol basınına konuşan genç kızın babası, kızının abisi ve kardeşi ile beraber Cartagena'da yaşadığını ve kardeşinin başka yerde çalıştığı esnada plajda oynadığını söyledi.

OLAYLA İLGİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kızının zorla çete tarafından uyuşturucu verilerek otele götürüldüğünü söyleyen kızının durumunun iyiye gitmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Polis olay ile ilgili soruşturmaya devam ettirirken hastanede tedavi altına alan kızın durumu iyiye gidiyor.

Son Dakika Güncel Uyuşturucu İçirilip Tecavüz Edilmek İstenen Genç Kız Kendini 26'ncı Kattan Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement