Uyuşturucu ile Mücadele Yüksek Kurulu, Yarın Toplanacak - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu ile Mücadele Yüksek Kurulu, Yarın Toplanacak

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un başkanlığında yapılacak Uyuşturucu ile Mücadele Yüksek Kurulu 3. toplantısında, 2016-2018 Uyuşturucu ile Mücadele Strateji Belgesi ve Eylem Planı görüşülecek.

27.04.2016 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un başkanlığında yapılacak Uyuşturucu ile Mücadele Yüksek Kurulu 3. toplantısında, 2016-2018 Uyuşturucu ile Mücadele Strateji Belgesi ve Eylem Planı görüşülecek.

Başbakanlık genelgesi ile kurulan Uyuşturucu ile Mücadele Yüksek Kurulu, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'un başkanlığında yarın saat 10.00'da, Başbakanlık Merkez Bina C Blok 2 No'lu salonda toplanacak.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Kültür Turizm Bakanı Mahir Ünal'ın katılımı ile gerçekleştirilecek toplantıda, Başbakanlık genelgesinden sonra gerçekleştirilen faaliyetler ile 2016-2018 Uyuşturucu ile Mücadele Strateji Belgesi ve Eylem Planı görüşülerek, yeni döneme ilişkin konular karara bağlanacak.

Yüksek Kurul Başkanı Kurtulmuş, toplantı başlangıcında basın mensuplarına konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu ile Mücadele Yüksek Kurulu, Yarın Toplanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.


Advertisement