Uyuşturucu Kaçakçıları Polisle Çatıştı: 1 Ölü, 1'i Polis, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Kaçakçıları Polisle Çatıştı: 1 Ölü, 1'i Polis, 3 Yaralı

Uyuşturucu Kaçakçıları Polisle Çatıştı: 1 Ölü, 1\'i Polis, 3 Yaralı

Diyarbakır'da, durdurmaya çalıştığı araç içerisinden polise silahla ateş açılması üzerine çıkan çatışmada, 1 kişi öldü, 1'i polis 3 kişi yaralandı.

23.08.2015 15:00  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da, gece saat 03.40 sularında durdurmaya çalıştığı araç içerisinden polise silahla ateş açılması üzerine çıkan çatışmada, 1 kişi öldü, 1'i polis 3 kişi yaralandı.

OPERASYON BAŞLADI

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, uyuşturucu taşımada kullanılan araçların il merkezine yaklaştığına dair bilgii alan güvenlik güçleri Silvan yolu üzerine araçların yakalanmasına yönelik 23 Ağustos günü saat 03.40' da operasyon başlattı.

ATEÇ AÇILDI

Kurye araca öncülük yapan Şanlıurfa plakalı araçta bulunan M.A. ve M.G. gözaltına alındı. Denetim noktasında polis ekiplerin fark ederek kaçmaya çalışan Mersin plakalı diğer kurye aracı takibe alan polis ekiplerine araç içerisinden ateş açıldı.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 1'İ POLİS 3 KİŞİ YARALANDI

Kısa süreli çatışmada F.D. ölü ele geçirilirken, A.E., E.E., ve H.K. yaralı halde yakalandı. Çatışmada 1 polis memuru da hafif yaralandı. Gözaltına alınan Yakalananlar ve araç içerisinde yapılan aramada, 1 kilogram720 gram eroin, Glock marka silah, tabancaya ait 2 şarjör ve 8 fişek, LLMA marka 1 silah, 1 şarjör ve 7 fişek, 80 bin TL para ele geçirildi.

5 AYRI SUÇTAN KAYDI VARMIŞ

Gözaltına alınan şüphelilerin yapılan suç kaydı sorgusunda, A.E. isimli şahsın hükümlü veya tutuklunun kaçması, silahla tehdit, kasten adam öldürme, kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle 1 kişiyi öldürdüğü ve ruhsatsız silahlarla mermileri satın alma veya bulundurma, suçları olmak üzere 5 ayrı suçtan arandığı belirtildi. Ölü ele geçirilen F.D.'nin ise, silahlı terör örgütüne üye olması suçundan kaydı olduğu tespit edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor" denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Kaçakçıları Polisle Çatıştı: 1 Ölü, 1'i Polis, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • zaza niyazi: TÜRKİYENİN HER YERİNDEKİ TÜM PİS İŞLERİN ARKASINDA PKK VAR..TÜRKİYENİN HER YERİNDEKİ TÜM PİS İŞLERİN ARKASINDA PKK VAR..TÜRKİYENİN HER YERİNDEKİ TÜM PİS İŞLERİN ARKASINDA PKK VAR..TÜRKİYENİN HER YERİNDEKİ TÜM PİS İŞLERİN ARKASINDA PKK VAR..TÜRKİYENİN HER YERİNDEKİ TÜM PİS İŞLERİN ARKASINDA PKK VAR..TÜRKİYENİN HER YERİNDEKİ TÜM PİS İŞLERİN ARKASINDA PKK VAR..YAKINDA PKK BAŞINI YİYECEK AZDI KUDURDU.. 117 17 Yanıtla
  • DAMI BALLI BERİVAN: HİÇ KİMSE KÜRT E LAF SÖYLEYEMEZ 19 75 Yanıtla
  • metehan: Bu kürtler,eroin kaçakçilğı insan kaçakçılığı yapar,mafya kurar haraç alır,masum insanlara çöker döver öldürür,askere polise sıkar,elektrik su parası vermez,elektrik santralini bombalar,sonra elektrik su idaresini basar niye elektrik yok der,hastaneleri doldururlar devletin her olanağından faydalanırlar,sonra doktor bize bahmiiir diye doktoru döver,hastaneyi yıkarlar. 73 9 Yanıtla
  • MEHMET FATIH: DIGERLERIDE GEBERMEYI HAKETMIS. POLISIN ELINE SAGLIK. 61 13 Yanıtla
  • DAMI BALLI BERİVAN: TÜRKİYE YALVARACAK. AKDENİZ E İNİYORUZ. TÜRKLER HACA GİDERKEN İSTER KARADAN İSTER HAVADAN GİTSİN BİZE KİŞİ BAŞİ 100O DOLAR ÖDEYECEK . MECBUR. ARAP ÜLKELERİNE MAL SATMAYA GİDEN TIRLAR EN AZ 10 000 DOLAR ÖDEYECEK. ZENGİN OLACAĞIZ.. EEEE BİZE KÜRT DERLER. TÜRKİYE OTURDU KALDI.. YUHAHAHAHAHAHAHAHAHHA,,,,,,, 3 61 Yanıtla
  • korucu süleyman: pkk hiçbir zaman silah bırakmıyacak..anlaşma olursa türkiye de silahlı eylem yapmıyacak.. buna ne kadar güvenebilirsin. silah bıraksa bile uydurma bozuk modası geçmiş silahları teslim eder gerisini yine vermez. hasta yaşlı ve çaptan düşmüş gerillalar teslim olur savaşcılar yine teslim olmaz ama bak teslim olduk derler. savaşcılar zaman kollar..hatta o teslim olan çaptan düşmüş gerillalara da devlet kapısında iş verilir. şimdiki paraleleciler gibi ajanlıkları devam eder... ben pkk yı eyi biliyim. 47 7 Yanıtla
  • as: Ohhhh. Bir it eksik olsun 44 6 Yanıtla
  • anti siyah: Darısı teröristlerin başına 33 7 Yanıtla
  • tırı vırı : silin şu diyarbakırı haritadan 24 12 Yanıtla
  • zülküf: hepiniz Türkün gücünü göreceksiniz 25 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement