Uyuşturucu Operasyonları - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Operasyonları

İstanbul'da, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilen operasyonlarda yakalanan biri kadın 5 şüpheli tutuklandı.

23.01.2017 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilen operasyonlarda yakalanan biri kadın 5 şüpheli tutuklandı.

İstanbul Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fatih'te uyuşturucu madde ticareti yaptığı öğrenilen A.A'ya ait adrese operasyon düzenledi. Operasyonda, 1 kilo 595 gram uyuşturucu madde, 1,5 kilogram kokain, ruhsatsız otomatik silah ve tabanca ele geçirildi, A.A. gözaltına alındı.

Bayrampaşa'da ise narkotik ekipleri uyuşturucu kuryeliği yaptığı belirlenen taksi şoförünü takibe aldı. Taksi şoförü ile uyuşturucu satışı için buluştuğu belirtilen 2 kişi gözaltına alındı. Narkotik dedektör köpeği "Figo"nun da katıldığı operasyonda, şüphelilerin yanında ve takside 41 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Küçükçekmece'de bir rezidanstaki daireye düzenlenen operasyonda ise çok miktarda esrar ve kokain bulundu. Ele geçirilen uyuşturucuları sattıkları iddia edilen 3 şüphelinin arandığı bildirildi.

Öte yandan, Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirdiği operasyonda, Hong Kong'dan gelen E.S. gözaltına alındı. E.S'nin valizinde üzerinde "protein tozu" yazısı bulunan 3 kutudaki 6 kilogram toz, laboratuvara tahlile gönderildi. Tozun, bonzai yapımında kullanılan kimyasal madde olduğu tespit edildi. Bu kimyasal tozun, Türkiye'de ilk kez ele geçirildiği bildirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen biri kadın 5 şüpheli tutuklandı.

Uyuşturucu Operasyonları
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Operasyonları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı
    15:13 Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı

    Bolu Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Haftası kapsamında Kent Meydanı'nda fidan dağıtımı gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ve orman personeli, vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıttı. İl merkezi ve ilçelerde, Orman Haftası dolayısıyla toplam 20 bin fidan dağıtıldığı öğrenildi.

  • Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı
    15:12 Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı

    Adana Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adana İl Müftülüğü ile işbirliği yaparak camilerde 'siber dolandırıcılık' konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, merkezi sistemle kentteki camilere gelen yaklaşık 383 bin kişiye vaaz vererek, internet ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulundu. Ayrıca Taşçı, sahte ilanlar ve telefon dolandırıcılığı konusunda da dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.


Advertisement