Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Operasyonu

Görüntü Dökümü : Gözaltına Alınan Şüphelilerin Jandarma Araçları ile Adliye Bahçesi girişi Şüphelileri Bafra Adliye Sarayına girişi Samsun'daki uyuşturucu operasyonu Gözaltına alınan 18 zanlı adliyeye sevk edildi Samsun'da uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 18 zanlı adliyeye gönderildi.

15.01.2016 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Gözaltına Alınan Şüphelilerin Jandarma Araçları ile Adliye Bahçesi girişi

Şüphelileri Bafra Adliye Sarayına girişi Samsun'daki uyuşturucu operasyonu

Gözaltına alınan 18 zanlı adliyeye sevk edildi

Samsun'da uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 18 zanlı adliyeye gönderildi.

Bafra Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Bafra, Alaçam ve 19 Mayıs ilçelerinde "Uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptıkları" iddiasıyla gözaltına alınan S.G, A.A, A.V, E.S, M.E, A.U, A.Ş, C.Y, N.Ş, E.K, T.Y.D, Ş.İ, S.K, M.T, N.G, T.K, E.S. ve Ş.Z'nin jandarmadaki ifade işlemleri tamamlandı.

Zanlılar, daha sonra adliyeye sevk edildi.

İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ile Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 3 ilçede 12 Ocak'ta düzenlenen operasyonda 18 kişi gözaltına alınmıştı. Operasyonda, 48 uyuşturucu hap, 15 gram sentetik kannobinoid, 4 gram esrar, 2 kurusıkı tabanca, 45 boş tabanca fişeği ile uyuşturucu yapımında kullanılan malzemeler ele geçirilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement