Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Operasyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Adliye önünden detaylar Çevik kuvvet ekiplerinin adliye önüne gelişi Zanlıların yakınlarının adliye önünde bekleyişi Zanlıları taşıyan minibüs ile midibüsün gelişi Zanlıların araçlardan indirilerek adliyeye girişi Zanlılar ile ilgili dosya ve evrakların adliyeye taşınması Bolu merkezli uyuşturucu operasyonu Uyuşturucu satıcılarına yönelik 7 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 56 zanlıdan 11'i tutuklandı Alınan bilgiye göre, Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 6 ay süren teknik takip ve istihbarat çalışması sonucunda düzenlenen operasyon kapsamında "uyuşturucu madde bulundurduğu, kullandığı ve ticaretini yaptığı" iddiasıyla gözaltına alınan 56 şüpheliden 29'u emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

04.06.2016 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Adliye önünden detaylar

Çevik kuvvet ekiplerinin adliye önüne gelişi

Zanlıların yakınlarının adliye önünde bekleyişi

Zanlıları taşıyan minibüs ile midibüsün gelişi

Zanlıların araçlardan indirilerek adliyeye girişi

Zanlılar ile ilgili dosya ve evrakların adliyeye taşınması Bolu merkezli uyuşturucu operasyonu

Uyuşturucu satıcılarına yönelik 7 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 56 zanlıdan 11'i tutuklandı

Alınan bilgiye göre, Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 6 ay süren teknik takip ve istihbarat çalışması sonucunda düzenlenen operasyon kapsamında "uyuşturucu madde bulundurduğu, kullandığı ve ticaretini yaptığı" iddiasıyla gözaltına alınan 56 şüpheliden 29'u emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Gerede Adliyesine sevk edilen 27 zanlıdan 11'i tutuklandı, 3'ü savcılıktaki ifadelerinin ardından 13'ü ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Operasyon kapsamında firari 10 şüphelinin arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, 31 Mayıs'ta Bolu merkezli 7 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik belirlenen adreslere eş zamanlı gerçekleştirilen operasyon kapsamında 56 zanlı gözaltına alınmış, şüphelilerin ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramada 100 gram esrar, 90 uyuşturucu hap, 960 kök Hint keneviri ve 30 tabanca mermisi ele geçirilmişti.

Uyuşturucu Operasyonu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement